Haj / Stílus

5 elragadó frizura francia nőktől, amik téged is inspirálni fognak

5 elragadó frizura francia nőktől, amik téged is inspirálni fognak

A francia nőket rengeteg dolog miatt lehet irigyelni: fantasztikus stílusukért, alakjukért, vagy akár azért, hogy a világ egyik legromantikusabb országában élnek. De ahelyett, hogy féltékeny lennél rájuk, érdemes inkább egy-két trükköt ellesni tőlük, és tanulni a páratlan ízlésüket. Cikkünkben néhány frizuraötletet csentünk el a francia hölgyektől, és ezeket megmutatjuk neked, hogy te is inspirálódhass!

Kócos lob

A lob, azaz a longbob az egyik legtrendibb hajviselet az idén, és ezt a francia hölgyek is tudják.

Ezt a frizurát nem csak decens módon, az irodában lehet megfelelően viselni, hiszen annak ellenére, hogy rövidebb hajhosszról van szó, számos lehetőséget rejt magában.

A lob lehet igazán vadóc és szexi is, csupán kócos hatásúvá kell varázsolnod, amelyet egy nagyobb körkefe segítségével érhetsz el.

Plusz tipp a francia nőktől: a balayage hatású, világosabb hajvégek.

 

Frufru és színátmenet

A félhosszú egyenes haj és egy eredeti frufru abszolút a klasszikus francia nőt idézi, gondoljunk csak Brigitte Bardot-ra.

Az egyszerű ombre már kezd kimenni a divatból, ezért egy középbarna alaphajszínt már nem mézszőke átmenettel, hanem karamell színűvel érdemes megfestetned, amelyen valóban alig észrevehetően változnak a tónusok, világosodik a haj vége.

A frizurádat sem kell erősen túlgondolnod, szárítsd meg akár levegőn, kócold össze kicsit a frufrud és a hajvégeket, és már bárhol viselheted is.

Extrém átmenet

Ahogy azt már mondtuk, a klasszikus ombre már eléggé elcsépeltté kezd válni, de a francia nőktől lophatunk egy klassz tippet, amely vállig, kulcscsontig érő hajban mutat igazán jól.

A mármár feketének ható csokoládébarna alapszínű hajtöveket érdemes az egészen világos, helyenként szinte hidrogénszőke hajvégekkel összehozni, hogy egy hipertrendi frizurát kapj végeredményül, amely egyszerre idézi a ’90-es éveket, mégis nagyon modern.

A kócos hatás helyett ennél a hajviseletnél kerüljön elő gyakrabban a hajvasaló, és vasald vele élére a tincseket.

 

Hollandfonás

A holland fonatnak egyre nagyobb a keletje mostanában, és erről a divathullámról természetesen a francia hölgyek sem maradhatnak le.

A fejtetőn induló, hátrafelé fonott frizura természetes szupertrendi, mégis érdemes inkább a francia stílusnak hódolnunk, és kipróbálnunk egy félkoszorúval indított, oldalra fonott változatot ebből a frizurából.

Igazán nőies és romantikus lesz a végeredmény, amellyel biztosan nyersz majd néhány elismerő pillantást.

Meleg barna árnyalat

A nagyon enyhe színátmenetes, meleg csokoládébarna haj a tavasz és a nyár egyik nagy kedvence lesz, amely közepesen hosszabb és hosszú hajban is igazán jól tud mutatni.

A hajszín mellett érdemes a frizurát is ellesni a francia nőktől, hiszen ezek a tónusok páratlanul jól mutatnak egy lobbal.

A hajvasaló itt felesleges, elég egy szép egyenesre szárítás, hogy klasszikus és gyönyörű legyen a frizurád.

Ahhoz, hogy még különlegesebb legyél, egy szép oldalfrufrut is érdemes vágatnod, amely a kibontott és a copfba kötött hajjal is remekül működik együtt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást