Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak! Legyél TE az, akiről minden pasi álmodik

Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak! Legyél TE az, akiről minden pasi álmodik

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak! Legyél TE az, akiről minden pasi álmodik

Amikor egy férfi szerelembe esik, legtöbbször olyan nőt választ maga mellé, aki egyben a társa is, és aki valamiben különbözik a többitől. Erre szokás azt mondani, hogy megvan benne az a kis „plusz”, ami igazán felkelti a pasik érdeklődését – és amit te is könnyen előcsalogathatsz magadból a következő tippekkel!

Ne legyél „salátás lány”

Ugyanis a férfiak igenis odáig vannak azért, ha egy nő szeret enni, méghozzá jókat enni, nem csak zöldeket. Teljesen érthető, ha az első randi alkalmával kissé feszélyezve érzed magad, és nem szeretnél egyből egy jó kiadós ételt rendelni, ami után kajakómába esel, de ne érezz kényszert rá, hogy csak salátát egyél a pasi előtt.

Hidd el, kifejezetten szexinek fog tartani, ha látja rajtad, hogy szereted a kulináris élvezeteket, és nem a külsőd a legfontosabb számodra. Hát még akkor mennyire fog imádni, ha te magad készíted el a kedvenc ételét! Így, ha elvisz egy olasz étterembe, akkor kérj nyugodtan pizzát vagy valamilyen tésztát, és ne vonj meg magadtól semmilyen élvezetet.

Csak lazán

A pasik imádják a laza lányokat, akik nem veszik túl komolyan az életet és önmagukat sem. Ne csak a férfiak miatt törekedj erre, hanem magad miatt is, mert néha előbb megkapjuk azokat a dolgokat, amikre vágyunk, ha nem görcsölünk rá annyira. Éppen ezért lehet az, hogy a herceged pont akkor fog betoppanni az életedbe, amikor a legkevésbé számítasz majd rá…

Persze, mi nők gyakran beleesünk abba a hibába, hogy az első randi után már megtervezzük a közös életünket a hőn áhított férfival, de próbáld meg ezt elengedni, és csak sodródni az árral. Kalkuláld bele, hogy lehet nem ő lesz álmaid férfija, de az is lehet, hogy igen. Egyszerűen csak vedd könnyeden a dolgokat, szabadulj meg az elvárásaidtól, és légy nyitott mindenre, amit az élet neked szán.

Engedd szabadon

Mert csak így lehet igazán a tiéd.

A férfiak menekülnek az olyan nők elől, akik megpróbálják őket korlátok közé szorítani. „Ne találkozz a barátaiddal!”, „Miért néztél úgy arra a nőre?!”, „Te nem is szeretsz már engem!”… a mondatok, melyektől a férfiak 99%-a falra mászik, a maradék 1% pedig inkább meg sem mer szólalni.

A nők általában akkor ragaszkodnak ennyire partnerükhöz és kapcsolatukhoz, ha szeretethiányuk van, és bizonytalanok önmagukban. Viszont azt elfelejtik, hogy azt a bizonyos pluszt nem a partnerüktől fogják megkapni.

Éppen ezért törekedj arra, hogy megteremtsd a saját lelki harmóniádat, mert így biztos, hogy nem egy férfitól teszed függővé a boldogságodat. Ha más nem is, az motiváljon, hogy a Nagy Ő-t csak úgy kaphatod meg, ha képes vagy erre.

Felesleges álarcok nélkül

Ne vegyél fel felesleges álarcokat férfiak társaságában, mert teljesen felesleges. Az is egy maszk, ha nem mersz önfeledten nevetni mások előtt, mert tudod, hogy ezzel sok potenciális jelöltet elriaszthatsz. De most őszintén, kit érdekel??? Akit neked szánt a sors, azt valószínű úgysem tudod majd semmivel elüldözni magad mellől, ráadásul a férfiak imádják azokat a nőket, akik önfeledten tudnak nevetni saját magukon és sugárzik róluk az élet.

Ha megjátszod magad, akkor pont azok a típus fog elkerülni, amire annyira vágyakozol. Bőven belefér egy aranyos röfögés nevetés közben, mert ez csak emeli a bájodat, emlékezz csak Sandra Bullock-ra, a Beépített Szépségben.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást