7 egyedi és meghökkentő karácsonyfa díszítés

7 egyedi és meghökkentő karácsonyfa díszítés

Címlap / Otthon / 7 egyedi és meghökkentő karácsonyfa díszítés

Ez persze nem jelenti azt, hogy néhány év múlva nem fog gyökeresen megváltozni a hozzáállásom, hiszen gyakorlatilag végtelen az izgalmas lehetőségek és inspirációk száma. Te is szívesen újítanál egy kicsit? Akkor próbáld ki ezeket a meghökkentő és feltűnő díszítési technikákat!

Hatalmas szalagokkal

A szalagok mindig jól jönnek az ünnepek alatt, azonban nem csak az ajándékokat és koszorúkat dekorálhatjuk a segítségükkel: a karácsonyfa díszítése során is jó szolgálatot tesznek. Jó ötlet méretes masnikat gyártani belőlük, és ezekkel kiegészíteni a díszeket, de ha ennél is egyedibb látványra tennél szert, akkor jóformán be is csomagolhatod a karácsonyfádat. Végigvezetheted a szalagokat éppúgy, ahogy az égősorokat: fentről lefelé, csigavonalasan, vagy bármilyen más, egyedi formában is haladhatsz.

 

A túlzások ereje

A túlzás a legtöbb esetben meghökkentővé teszi a látványt, ezért ha ezt a hatást szeretnéd elérni a karácsonyfád esetében, akkor nem éri meg visszafognod magadat.

Ehhez a megoldáshoz nagyon sok díszre lesz szükséged, továbbá egy tömött, formás műfenyőre – élőfán sosem tudod ugyanezt a zsúfolt látványt elérni. A díszítés során ne sajnáld egymás hegyére-hátára halmozni a különféle gömböket, szalagokat és persze a gyöngysorokról, függőkről se feledkezz meg. Itt valóban a mennyiség számít!

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást