Szerelem / Párkapcsolat

Ezt az 5 dolgot sose csináld a párod előtt

Ez a folyamat természetes és egy kapcsolat pont arról is szól, hogy a felek elfogadják egymást mindenestül, álarc és külsőségek nélkül. Ugyan a sminktelen arc és a borzos haj teljesen elfogadott egy kapcsolatban, azért van pár olyan jelenség, ami minden esetben tabu, még akkor is, ha nagyon nagy a szerelem. Az alábbi öt dolgod sose csináld a párod előtt.

Ne nyomd ki előtte a pattanásod

A mitesszer, az akné és a pattanás olyan dolog, ami senki másra nem tartozik, csak rád, vagy esetleg a kozmetikusodra. Egy pattanást nyomkodó nő nem túl szexi látvány, ezért ez a tevékenység mindig maradjon a fürdőszoba falain belül. 

Ne szedd előtte a szemöldököd

A férfiak sok mindent nem értenek a nőkkel kapcsolatban. Nem értik, miért van szükségünk több tucat pár cipőre, mikor nekik elég egy sportcipő, egy bakancs és egy „ünneplő cipő”.

Azt sem értik, hogy mikor nekik elég egyetlen flakon tusfürdő a tisztálkodáshoz, nekünk miért sorakozik többféle sampon, balzsam, testradír, habfürdő, testpermet és még megannyi féle tisztálkodószer a polcainkon.

Azt pedig aztán főleg nem képesek felfogni, hogy miért kell csipesszel szednünk a szemöldökünket. Értetlenül ráncolják a homlokukat és szinte felszisszennek, mikor kirántunk egy szálat, tehát az a legjobb, ha nem tesszük ki őket ennek a traumának. 

Ne vágd előtte a lábkörmöd

Ez is egy olyan tevékenység, ami közben senki nem néz ki jól, sőt, ha a világ legdögösebb szupermodelljét látnánk lábkörmöt vágni, még rá sem mondanánk, hogy milyen menő. Görnyedünk, a lábköröm átrepül a szobán, miután végeztünk, össze kell söpörni és kidobni, egyszóval: nem szexi. Sose vágj lábkörmöt a pasid előtt. A lakkozás az más, az kifejezetten szexi. 

robertprzybysz/depositphotos.com

Ne engedd el előtte a galambot

Ha véletlenül történik, el lehet ütni egy viccel, vagy úgy lehet tenni, mintha meg sem történt volna az egész. Emlékszünk arra a jelenetre, mikor a Szex és New Yorkban Carrie véletlenül pukizott egyet Big előtt az ágyban? 

Vicces volt, ahogy szégyenében elrohant, mikor pedig másnap mesélte Samanthának, az komoly arccal mondta neki, hogy ezt nem szabad.

És Samanthának igaza van. A férfiak szeretik, ha a nőre eszményi lényként gondolhatnak, ezt azonban teljesen tönkreteszi az, ha a másik orra alá durrantasz. A kakilásra ugyanez vonatkozik, még csak ne is beszélj neki erről, ezt a témát hagyd meg a haverjainak. 

Ne szőrteleníts előtte

Ne borotváld a hónaljad, ne gyantázd a lábad, ne epiláld a karod, egyszóval ne szőrteleníts a párod előtt. A nők egyébként legtöbbször nagyobb tragédiának élik meg, hogyha már nem teljesen sima a bőr a lábukon, mint a pasik.

Őket ugyanis nem különösebben zavarja, ha van itt-ott egy kis szőr a kedves testén, elvégre tisztában vannak vele, hogy nem született csupasz csigák vagyunk.

Ennek ellenére maga a szőrtelenítési folyamat nem tartozik rá és – hidd el – nem is kíváncsi rá. Hagyjuk meg abban a hitben, hogy bármiféle erőfeszítés nélkül nézünk ki ilyen jól. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást