Van 5 undi dolog, amit inkább sose csinálj a szerelmed előtt

Van 5 undi dolog, amit inkább sose csinálj a szerelmed előtt

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Van 5 undi dolog, amit inkább sose csinálj a szerelmed előtt

Ez a folyamat természetes és egy kapcsolat pont arról is szól, hogy a felek elfogadják egymást mindenestül, álarc és külsőségek nélkül. Ugyan a sminktelen arc és a borzos haj teljesen elfogadott egy kapcsolatban, azért van pár olyan jelenség, ami minden esetben tabu, még akkor is, ha nagyon nagy a szerelem. Az alábbi öt dolgod sose csináld a párod előtt.

1/5 Ne nyomd ki előtte a pattanásod

A mitesszer, az akné és a pattanás olyan dolog, ami senki másra nem tartozik, csak rád, vagy esetleg a kozmetikusodra. Egy pattanást nyomkodó nő nem túl szexi látvány, ezért ez a tevékenység mindig maradjon a fürdőszoba falain belül. 

2/5 Ne szedd előtte a szemöldököd

A férfiak sok mindent nem értenek a nőkkel kapcsolatban. Nem értik, miért van szükségünk több tucat pár cipőre, mikor nekik elég egy sportcipő, egy bakancs és egy „ünneplő cipő”.

Azt sem értik, hogy mikor nekik elég egyetlen flakon tusfürdő a tisztálkodáshoz, nekünk miért sorakozik többféle sampon, balzsam, testradír, habfürdő, testpermet és még megannyi féle tisztálkodószer a polcainkon.

Azt pedig aztán főleg nem képesek felfogni, hogy miért kell csipesszel szednünk a szemöldökünket. Értetlenül ráncolják a homlokukat és szinte felszisszennek, mikor kirántunk egy szálat, tehát az a legjobb, ha nem tesszük ki őket ennek a traumának. 

3/5 Ne vágd előtte a lábkörmöd

Ez is egy olyan tevékenység, ami közben senki nem néz ki jól, sőt, ha a világ legdögösebb szupermodelljét látnánk lábkörmöt vágni, még rá sem mondanánk, hogy milyen menő.

Görnyedünk, a lábköröm átrepül a szobán, miután végeztünk, össze kell söpörni és kidobni, egyszóval: nem szexi. Sose vágj lábkörmöt a pasid előtt. A lakkozás az más, az kifejezetten szexi. 

robertprzybysz/depositphotos.com

4/5 Ne engedd el előtte a galambot

Ha véletlenül történik, el lehet ütni egy viccel, vagy úgy lehet tenni, mintha meg sem történt volna az egész. Emlékszünk arra a jelenetre, mikor a Szex és New Yorkban Carrie véletlenül pukizott egyet Big előtt az ágyban? 

Vicces volt, ahogy szégyenében elrohant, mikor pedig másnap mesélte Samanthának, az komoly arccal mondta neki, hogy ezt nem szabad.

És Samanthának igaza van. A férfiak szeretik, ha a nőre eszményi lényként gondolhatnak, ezt azonban teljesen tönkreteszi az, ha a másik orra alá durrantasz. A kakilásra ugyanez vonatkozik, még csak ne is beszélj neki erről, ezt a témát hagyd meg a haverjainak. 

Borotvált láb
istockphoto

5/5 Ne szőrteleníts előtte

Ne borotváld a hónaljad, ne gyantázd a lábad, ne epiláld a karod, egyszóval ne szőrteleníts a párod előtt. A nők egyébként legtöbbször nagyobb tragédiának élik meg, hogyha már nem teljesen sima a bőr a lábukon, mint a pasik.

Őket ugyanis nem különösebben zavarja, ha van itt-ott egy kis szőr a kedves testén, elvégre tisztában vannak vele, hogy nem született csupasz csigák vagyunk.

Ennek ellenére maga a szőrtelenítési folyamat nem tartozik rá és – hidd el – nem is kíváncsi rá. Hagyjuk meg abban a hitben, hogy bármiféle erőfeszítés nélkül nézünk ki ilyen jól. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

11 hozzászólás

 • Anikó Molnár
  2021.01.19., 13:35

  De a pasi ordenáré módon böföghet, vakarhatja a tökeit és szemrebbenés nélkül finghat akkorát előttünk, hogy megemelkedik a plafon tőle…..Na szép😆😆😆😆 Egyébként mi az undorító a körömvágásban és a szemöldök kiszedésében?

  Válasz
  • Bien.hu
   2021.01.19., 15:02

   Ezt ki mondta? A pasik is viselkedjenek, szerintünk! 🙂

   Válasz
   • Noé
    2021.03.13., 13:56

    Igen és gobdolom, az álarc levétel meg az egymás elfogadás az csak gondolom ilyen kőtelező elem volt hogy a pc-nek meg feleljen, nagyon szeretem amikor ilyen van az elent mondásos kurva eget ha valaki arra agya a fejét hogy véleményt formáljon egy tevékenységről az gondolja már átt mit ír le, mert ez gáz.

    Válasz
 • Valaki
  2021.01.28., 23:50

  Ez baromság. Ha igazán a párod és együtt éltek tudja jól, hogy a nő is emberből van. Ha tetszik neki ha nem akkor is elfogja fogadni ezeket és egyéb dolgokat is.

  Válasz
 • Huth Geri anyukája
  2021.03.12., 15:31

  Engemet egyik sem zavar. A böfögés és a káromkodás kimaradt.

  Válasz
  • Noé
   2021.03.13., 13:57

   Ja igen meg a tőkéletes smink ki hagyása is.😂

   Válasz
 • janika
  2021.03.12., 16:03

  a putyiba szarrásés a zűágybahuttyozás elmarat.ű
  azsejó hahanő tányéraszrig és fletálalya. untrittó

  Válasz
 • Ela
  2021.03.12., 21:15

  Szerintem ez a Tema elavult.
  A baratom inkabb undorodna ha nem lenne szep a szemoldokom.

  Válasz
 • Noé
  2021.03.13., 13:52

  (Fiú vagyok, vag y féfri kinek hogy tetszik, emelet 20 éves)
  Miért katintok rá erre az oldara nem értrm mindig csak fársztó baromságok vannak rajta, egyépként hölgyek ezek a dolgok ha már valakivel ősze kőltőzől akkor normáils ha valaki nem esztrém finyás pint le fogja szarni, sokal de sokal idegesitőbb vagy mondjul az undoritobb ha a másik fokkeféjét használod, vagy idegesirő a millionyi főlősz tisztálkodó szer, és a kurva vécéülőkéről ne is beszéljünk hogy mien íritáló azal való baszogatás.

  Válasz
 • Csak Egy Lány
  2021.04.22., 15:49

  Ez teljesen hülyeség, ha már ezeknek a tabuknak nagyrészét rábízza valaki egy idegenre egy kozmetikusra akkor már nem igazán tabu annyira hogy a párod ne fogadná el hogy ez is te vagy….

  Válasz
 • Norbit
  2021.04.29., 17:49

  Ezek nem normálisak. Egyre zavarosabb amiket írnak. Párkapcsolat, azaz meg lehet beszélni.
  Másik, hogy van egy bizonyos kultúrszint.

  Válasz

Írj egy hozzászólást