Divatos őszi szettek minden stílusra és alkalomra

Divatos őszi szettek minden stílusra és alkalomra

Címlap / Stílus / Divat / Divatos őszi szettek minden stílusra és alkalomra

Sokaknak gondot jelent, hogy a nyáron oly változatosan kombinálható szetteket miként variálják ősszel a különféle alkalmaknak megfelelően. Való igaz, ebben az évszakban kicsit problémásabb lehet sokszínűen összeállítani a szettjeinket, de azért létezik alternatíva a hosszúnadrág és a kabát kettősén felül is.

Sportosan kényelmes

Az idei ősz egyik legkényelmesebb és legsportosabb viselete rendkívül divatos is egyben.

Bármilyen vastagabb, átmeneti sportcipő, vagy lapos talpú bokacsizma képezheti az alapját, amihez egy, már évek óta divatos sztreccs farmernadrág társítható. Ehhez a szetthez válassz egy vastagabb, kapucnis pulcsit, így máris kész az első, hétköznapokon viselhető, gyorsan összeállítható szetted. 

Amennyiben variálnál a megjelenéseden, vagy inkább az elegánsabb vonalon indulnál el, hogy a munkában is viselhesd ezt a kényelmes összeállítást, akkor inkább vékonyabb, kapucni nélküli és csinosabb pulóvert vásárolj.

A szetthez ne sportcipőt, hanem sarok nélküli bokacsizmát társíts, majd vegyél fel hozzá egy bélelt farmer, vagy bomber mellényt.

Pulóver: s.Oliver, 18 000 Ft 
Nadrág: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: Esprit, 15 000 Ft 
Felső: F&F, 2 890 Ft 

Kényelmesen nőies

A kényelmesen nőies szetthez lapos talpú, vagy minimális sarokrésszel bíró félcipőt kell választanod, amihez ízlésednek és alkatodnak megfelelően viselhetsz teljesen sztreccs, vagy kicsit bővebb lábszárrésszel bíró farmert.

A nadrághoz egy nőies, fodorral, csipkével vagy extra anyagrátéttel díszített blúzt társíts, aminek a nőiességét mindenképpen emeld ki egy maszkulinnak ható, lehetőleg barna bőrdzseki ridegségével. 

A szetthez válassz nagyméretű táskát, ami nem csupán karcsúsítani fog a megjelenéseden, hanem igazán praktikusnak is bizonyul az átlagos, cipekedős hétköznapokon. Kiegészítők terén ne ess túlzásba, a bőrdzseki és a fodros blúz már eleve meglehetősen hangsúlyos viseletnek bizonyul.

Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 
Blúz: H&M, 6 990 Ft 
Kabát: Esprit, 30 000 Ft 
Cipő: CCC, 7 990 Ft 
Táska: Deichmann, 4 490 Ft 
Fülbevaló (3 pár): Accessorize, 3 000 Ft 

Egyszerűen elegáns

Az ősz beköszöntével sokan lemondanak a szoknyákról, pedig ez az a ruhadarab, ami segítségével könnyedén változatossá tehetjük elegáns megjelenésünket. A testhezálló, hosszabb, rövidebb ceruzaszoknyák mellett a szezonban bátran hordhatsz A-vonalú változatokat is, ezek a legtöbb női alkatból a maximumot hozzák ki.

A választott szoknyához az alkalomhoz megfelelően válassz hosszú ujjú, csinos, betűrhető blúzt, esetleg inget, majd az ízlésednek és korodnak megfelelően bokacsizmát, esetleg átmeneti, zárt cipőt.

Az őszi szoknyák viselése során természetesen eszedbe se jusson harisnya nélkül elindulni, sőt, ha van rá módod, minél változatosabb formában, színekben, anyagban illeszd be az említett ruhadarabot a szettedbe.

Szoknya: H&M, 3 990 Ft 
Blúz: Esprit, 15 000 Ft 
Cipő: Deichmann, 6 990 Ft 
Blézer: s.Oliver, 21 000 Ft 
Fülbevaló: Accessorize, 2 400 Ft 
Táska: Accessorize, 8 100 Ft 

Hivatalos viselet

Az őszi hivatalos viselet egyik alapdarabja a karcsúsított, vékonyabb anyagú szövetkabát, vagy a hasonló tulajdonságokkal bíró, megújított blézer.

A hivatalos alkalmakon magától értetődően nem állja meg a helyét a farmer, feltétlenül minőségibb anyagból készült nadrágot kell választanod, s jó, ha már a vásárlásnál tudod, melyik kardigánod, kabátod fog passzolni a legjobban szetthez. 

A felsőket illetően ősszel érdemes a hosszú ujjú ingblúzok terén válogatnod, hiszen ezek amellett, hogy univerzálisan viselhetőek (tehát az elegánsabb hétköznapokra, alkalmakra is megfelelőek), idén egyértelműen divatosak, főleg akkor, ha a fehér, szürke, vagy a pasztellrózsaszín árnyalatai mellett voksolsz.

A szetthez kizárólag magas sarkú, zárt cipő passzol.

Kabát: s.Oliver, 18 000 Ft 
Nadrág: Orsay, 8 400 Ft 
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: Deichmann, 6 990 Ft 
Nyaklánc: Accessorize, 10 500 Ft 
Fülbevalók (5 pár): Accessorize, 4 200 Ft 

Nőiesen vonzó

Ősszel a vonzalmat a legkönnyebben visszafogott, nem túl kivágott, mégis csinos blúzokkal fokozhatod.

Mivel a legtöbb nadrág a szezonban feszes, kiválóan ötvözheted őket a csizmákkal, viszont ugyanilyen könnyen elronthatod az összhatást a túlságosan is testhezálló, esetleg hivalkodó blúzokkal.

A nőiesen vonzó szetthez hosszú ujjú, vagy háromnegyedes felső dukál, s a választás során bátran maradj meg a nyáron megszokott oversize fazonok mellett. A látványon ősszel már sokkal többet karcsúsíthatsz, hiszen egy csodás blézer, kardigán a hűvös napokon kihagyhatatlan alapdarab.

A szetthez ízlésedhez mérten választhatsz zárt, magas sarkú cipőt, de természetesen csinos, magasított talpú bokacsizmát is. Ne feledkezz meg a nőies, feltűnő kiegészítőkről sem!

Blúz: Esprit, 9 000 Ft 
Nadrág: F&F, 6 000 Ft 
Blézer: Orsay, 12 000 Ft 
Cipő: CCC, 9 490 Ft 
Nyaklánc: Accessorize, 9 000 Ft 
Fülbevalók (4 pár): H&M, 790 Ft 

Őszi szórakozás

Ősszel már sajnos nem viselhetjük a legvékonyabb nyári ruháinkat, de nem kell elkeseredni, ebben az esetben is kínálkoznak alternatív lehetőségek a csodás bulis szetteket illetően.

Példának okáért garantáltan kitűnsz majd a tömegből egy figyelemfelkeltő mintával bíró nadrággal, amit a jó ízlés érdekében nem árt hosszított, egyszerűbb ingblúzzal viselned. A színeket illetően bátran voksolhatsz a metálos ragyogás mellett, a szórakozóhelyeknél keresve sem találnál jobb helyett e harsány darabok viselésére.

Ha bírod a magas sarkakat, akkor ne riadj vissza ettől a karcsúsító lehetőségtől az éjszakázás során, de ha egész este ropni szeretnéd a táncparketten, akkor jobban jársz egy csinos platform bokacsizmával

Nadrág: Orsay, 10 500 Ft 
Blúz: s.Oliver, 15 000 Ft 
Bokacsizma: CCC, 22 500 Ft 
Táska: Deichmann, 4 990 Ft 
Karkötő: H&M, 1 790 Ft 
Gyűrű: Accessorize, 6 000 Ft 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást