A 3 legizgalmasabb divattrend 2021-re

A 3 legizgalmasabb divattrend 2021-re

Címlap / Stílus / Divat / A 3 legizgalmasabb divattrend 2021-re

2020-ban a legtöbbet hordott ruhadarab tuti, hogy a melegítőnk és a pihe-puha papucsunk volt, ettől függetlenül azért az idei évben is voltak erős trendek: a pufi ujjú felsőktől kezdve a monokróm otthoni szettekig. 2021-ben azonban még inkább szeretnénk visszatérni a mindennapok kifutójára és picit továbbtekinteni a maci-nacis trendeken. A világhírű divatguruk, stylistok már tudják is, hogy mi az, ami tényleg menő, így tőlük például bátran inspirálódhatunk. 

Az idei trendek szerencsére olyanok, hogy még ha nem is tér vissza teljesen az életünk a normális kerékvágásba, akkor is bátran bevállalhatunk belőle egy-kettőt legalább a Zoom meetingeken. Persze azért abban azért nagyon bízunk, hogy ha nem is azonnal, de rövid időn belül kicsit több szabadságot kapunk majd, mint 2020-ban. Egy a lényeg, most azért olyan trendeket hozunk, amelyek alkalmasak lesznek az utcára, de akár egy online értekezletre is. 

1/3. Fenntartható divat helyben „fogyasztva”

A koronavírus a divatipart is eléggé megrázta, ezért nagyon nagy szükségük van nekik is a támogatásunkra. Nem véletlen, hogy mindenki a helyi vállalkozásokat próbálja támogatni. Így a fenntarthatóság mellett, ami szintén egy elég fontos téma napjainkban, 2021-ben az is erős trend lesz, hogy a hazait és a kisvállalkozókat keressük, ha már vásárlásra adjuk a fejünket.

Itthon is van nem egy remek dizájner, akinek szebbnél szebb darabjait beszerezhetjük, ezzel is támogatva a fennmaradásukat. És hogy hogyan alakulnak a fenntartható anyagok? Erre mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, a kaktuszbőr és eco pamut után biztos, hogy idén is kijön a divatvilág valami izgalmas újítással! 

 

 

2/3. Fagyiszínek

Bár még jócskán benne vagyunk a télben, már ilyenkor is várjuk a tavaszt, a friss hajtásokat, virágokat, a környezet zöldellését, ami legtöbbször ránk is erős hatással van. Szerencsére a 2021-es divatszín előrejelzések szerint a pasztell színek idén tavasszal is erős reflektorfénybe kerülnek majd. Ha mást nem, ezek a színek tuti feldobják a mindennapokat. Amíg pedig várakozunk, szerezzünk be egy-két lila, rózsaszín vagy mentazöld darabot – így biztosan jobban indul majd az újévünk is. 

 

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást