Életmód / Ezotéria

Ilyen vagy, ha decemberben születtél – a számmisztika szerint

Ilyen vagy, ha decemberben születtél – a számmisztika szerint

Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a decembernek?

A december a 12. hónapunk az évben, a számmisztikában pedig általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk. Ennek megfelelően a 12-est fel kell bontanunk és össze kell adnunk: 1+2=3 – A december száma tehát a hármas.

Mit tartogat a 3-as szám?

A születési hónapunk elsődlegesen azt mutatja meg, gyerekkorunkban milyen körülmények uralkodtak a közvetlen környezetünkben és a családunkban. Ez sok esetben azonban nem csak a gyermeki évekre van hatással, hiszen amit kiskorunkban tapasztalunk, az óhatatlanul is befolyásolja a felnőttkori életünket.

A decemberben született emberek szinte kivétel nélkül felelősségteljesen gondolkoznak, és így is élnek. 

Gyakran több feladatot vállalnak magukra, mint ami „egészséges” lenne, vagy ami egyáltalán elvárható egy embertől.

istockphoto

Sokszor ők gondoskodnak a szüleikről, esetleg a testvéreikről, barátaikról is, ha úgy hozza a szükség. Megesik, hogy már egész kiskorukban kitűnnek a tömegből azzal, hogy idősebbnek néznek ki társaiknál, ha nem is feltétlenül a külsejükkel, a felfogásukkal, hozzáállásukkal mindenképpen.

A gyermekkort tekintve nem kifejezetten ördögfiókák, sőt, gyakran igazán könnyen kezelhető, irányítható és szófogadó gyerekek, akik ugyan élénkek, elevenek, de mégis  büszkék lehetnek rájuk a szülők.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást