Cuki állatfigurás pulóverek a 2013-as őszi/téli divatban

Cuki állatfigurás pulóverek a 2013-as őszi/téli divatban

Címlap / Stílus / Divat / Cuki állatfigurás pulóverek a 2013-as őszi/téli divatban

A hideg szezonban jóleső érzés puha és meleg pulóverekbe bújni, főként ha ezeket kedves állati minták díszítik. A 2013-as őszi/téli trendek szerencsére elhozták az üzletekbe is a bagollyal, tigrissel, lepkével és megannyi más állatfigurával díszített pulóvereket. Lássunk most néhány klassz darabot!

Lepkés pulóver

A kislányos báj és könnyed nőiesség szimbóluma a lepke. Még egy ilyen egyszerű szürke felsőt is feldob a pillangós mintázat. Ez a kötött jaquard pulóver különleges hétköznapi alapdarab lehet gardróbodban. 
Zara, 9 995 Ft.

Tigrises felső

A tigris elsődleges jelentése az akaraterő, bátorság és belső erő, de utalhat akcióvágyra vagy kiszámíthatatlanságra is. Hordj tigrisfigurás pólót, ha ilyen hangulatban vagy! 
Reserved

Hangyás kötött pulóver

A kedves hangya a szorgalom szimbóluma. Egy ilyen vidám állatfigura bár kicsit gyerekesnek mutatja megjelenésedet, mégis lendületet és humort ad a hétköznapokhoz.
Pull&Bear, 8 995 Ft.

Cica mosoly

A szépség és titokzatosság szimbóluma a macska. Ez a vidám cicás kötött pulóver, fehér színben szerezhető be. Hosszabb fazonú, ezért leggingsekkel is viselhetjük. 
Bershka, 1 690 Ft.

Mesefigurás lenyomatok

A kislányos romantikát, játékos mivoltunkat hangsúlyozhatjuk, ha néha bevállalunk egy mesefigurás pólót.

Ha szabadtéri laza programot tervezel, egy ilyen hosszú ujjú póló tuti választás lehet! 
Forever21, 5 000 Ft.

Vadító leopárd

Hamár a macskáknál tartunk, a leopárd az egyik legrendkívülibb macskafajta. Jelenléte úgy tartják, hipnotikus erejű. Egy ilyen mintás pulóver királynői titokzatosságot áraszt, ezért bátran szerezz be egy leopárdos darabot, ha így szeretnéd érezni magad.
Forever21, 4 400 Ft.

Csíkos zebra

A fekete-fehér csíkos állat az ősi nomád élet megtestesítője. Magasztos mozgásával csíkjait ragyogtatja a szavannában, mintha csak varázslatos illúziót látnánk. Egy ilyen állatfigura viselésével energiát és éleslátást kapunk a mindennapokhoz.
Van Graaf

Játékos csibe

Az ősz színeiben pompázó pulóver játékos csibefigurával van díszítve, mintha új életet hozna az elhaló őszi környezetbe.
Van Graaf

Pink bagoly

Ha egy igazán trendi, csajos állatfigurát szeretnél magadnak, akkor egy baglyos pulóver a legjobb választás. A bagoly a tanulás, intelligencia és jólét szimbóluma, persze utalhat az éjjeli világra is, ezáltal a partiéletre és szórakozásra.
Van Graaf

Ragyogó bagoly

Az előző bagolyfiguránál egy felnőttesebb, varázslatosabb baglyot láthatunk, fényes gyöngyökkel és flitterekkel díszítve. 
Asos

Exotikus pulóver

A kétarcú tigris különleges, ázsiai-hatású dísze ennek a fekete pulóvernek. A királykék kontúr igazi divatdarabbá teszi a felsőt.
Tibi

Lovas pulóver

Ez a nemes állat a becsület és tisztelet megtestesítője, ráadásul számos művészi alkotásnak szolgál modelljeként. Egy lovas pulóverrel különlegesnek érezheted magad a hétköznapokon is.
Talán a szimbólumok meghatározhatják pillanatnyi lelkiállapotunkat, érdemes ezért mindig elgondolkodni azon, amilyen figurákat választunk ruhadarabjaink díszeként.
J. Crew

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást