Stílus

A következő csillagjegyek szimpatizálnak veled a legjobban – a csillagjegyed szerint

Kos

Biztosan te is észrevetted már, hogy az Oroszlánok, Nyilasok és Mérlegek nagyon szimpatikusnak tartanak téged! Hiszen tele vagy energiával, és mind baráti, mind szerelmi téren ugyanezt keresed a másikban.

Fontos neked, hogy pörgős legyen az életed, hogy tele legyél spontán, izgalmas programokkal, ezért azokkal találod meg leginkább a közös nevezőt, akik szintén rendkívül energikusak!

Bika

Noha alapjáraton elég nagylelkű és ragaszkodó vagy, hajlamos lehetsz rendkívül makacsul viselkedni. A jó hír, hogy ez a Halakat és a Rákokat egyáltalán nem riasztja el.

Sőt, mivel a Rákokkal sokszor ugyanazokat a nézeteket valljátok, és hasonló értékrenddel bírtok, könnyedén egymásra tudtok hangolódni, miközben a Halak talán kicsit nyugisabbak, de rendkívül jól alkalmazkodnak másokhoz. Sőt, ők kifejezetten kedvelik benned azt, hogy ragaszkodsz a saját véleményedhez!

Ikrek

Mindig is jó kommunikációs készséged volt, ezért nagyon könnyedén tudtál barátkozni, csillagjegyektől függetlenül. Elég sok más jeggyel megtalálod az egyensúlyt, de leginkább a Vízöntőkkel és a Mérlegekkel; ők különösen kedvelnek téged.

Erről az tehet, hogy mindannyian rendkívül intellektuális személyiségek vagytok, tele izgalmas gondolatokkal, ötletekkel, és emiatt akár órákig tudtok beszélgetni, bármiről! Nem csoda, hogy sok barátod rendelkezik ezekkel a horoszkópokkal.

Rák

Hiába vagy érzékeny, rengeteg érzelemmel vegyítve, sokszor nagyon nehezedre esik kimondani, mit is érzel igazából. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Skorpiókkal és a Halakkal olyan jól szimpatizálsz, hiszen ezek a jegyek is hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. Így sokszor szavak nélkül tudjátok, mit érez, mit gondol a másik, és tudjátok azt is, hogyan vigasztaljátok meg egymást.

Nagyon mély és őszinte barátságok, szerelmek születnek ezen jegyek találkozásából!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást