Életmód / Ezotéria

Ez az egyes csillagjegyek legérzékenyebb pontja

Ez az egyes csillagjegyek legérzékenyebb pontja

Kos

Te leginkább arra vagy érzékeny, ha meg akarják mondani neked, mit csinálj. Mivel független és elég makacs jellem vagy, nehezen viseled, ha megpróbálnak elnyomni, irányítani, hiszen pontosan tudod, mit akarsz az életben elérni.

Egyszer-kétszer volt már olyan, hogy átadtad másnak az irányítást azért, mert nagyon szeretted az adott személyt, és próbáltál megfelelni neki, de a végén rá kellett ébredned, hogy ez mindig csalódáshoz vezet. Azóta nagyon érzékenyen reagálsz arra, ha mások akarnak irányítani téged.

Bika

Mindig is fontosnak tartottad, hogy az emberek okosnak lássanak téged, és ne becsüljenek alá. Hiszen világéletedben sokat dolgoztál azért, hogy tájékozott legyél, karriert építs, és eljuss oda, ahol most tartasz, az pedig kifejezetten rosszul érint, ha az emberek nem tartanak elég intelligensnek.

Nagyon megvisel, ha a környezeted nem látja benned azt, aki igazából vagy, és kevesebbnek gondolnak, minden eredményed ellenére. Ez az önbizalmadra is romboló hatással van.

Ikrek

Mivel elég büszke jellem vagy, nehezen viseled, ha mások megalázó helyzetbe hoznak téged – még ha az csak szerinted is az.

Ezért a legérzékenyebb pont számodra az, ha ilyen helyzetbe kerülsz, és ennek emlékét szinte egyáltalán nem tudod kiverni a fejedből még hosszú idő után se.

Ha kínos szituációba csöppensz, sokszor még egy hét múlva is ezen jár az agyad, és egy idő után szorongani kezdesz amiatt, hogy ezek a helyzetek megismétlődnek.

Rák

A te életedben az igazán érzékeny pont a múltad. Rengeteg csalódáson, rossz élményen vagy túl, és bár mindig sikerült felülkerekedned rajtuk, el sosem felejtetted őket.

Nem szívesen idézed fel ezeket a pillanatokat az életedből, próbálod elnyomni őket magadban, mert félsz, hogy ha hagyod feltörni az emlékeket, teljesen összetörhetsz.

Emiatt viszont sokszor nem mersz új dolgokat kipróbálni, új szerelmeknek esélyt adni, mert rettegsz a csalódástól, és hogy egy újabb rossz tapasztalat születik belőlük.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást