A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi?

A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi?

Kos

Akkor érkezik el az Igazi az életedbe, amikor végre képes leszel elengedni azt az exet, akit annyira szerettél. Ugyanis, valljuk be, hajlamos vagy felkeresni őt, amikor magányosnak érzed magad és hiányzik. Biztos vagy benne, hogy ő is hasonlóan érez, ezért bátran fel mered őt hívni; ezt a bátorságot viszont arra kéne használod, hogy elengeded őt, és megpróbálsz továbblépni. Amikor képes leszel arra, hogy nemet mondasz neki, és nem keresed fel a nehéz napokon, akkor fog belépni az életedbe a mindent elsöprő szerelem!

Bika

Annyira félted a szíved a csalódásoktól, hogy szinte nem is akarsz beengedni senkit a kis világodba. Titkon úgy érzed, mindenki csak bántani fog téged előbb-utóbb, hiszen már annyiszor törték össze a szíved, hogy nem mered ezt még egyszer megkockáztatni. Ha azonban szeretnéd megtapasztalni a biztonságot nyújtó, örökké tartó szerelmet, akkor muszáj lerombolnod a falat, amit a szíved köré építettél. Ez a személy ugyanis nem fogja magától értetődőnek venni a jelenléted, és nagyon fog imádni téged; de ha nem hagyod, hogy ezt tegye, nem is fog sor kerülni rá.

Ikrek

Akkor fogod végre megtalálni az Igazit, amikor sikerül eldöntened, mire vágysz. Általában nehezen hozol döntést, mindig valami mást akarsz, és ami felkelti az érdeklődésedet, nem sokáig tartja azt meg. Így viszont nem tudsz hosszú távú kapcsolatban élni. A szerelem részben egy döntés is: elhatározod, hogy az adott személy mellett maradsz, és erre te nehezen vagy képes. A korábbi párjaid ezért folyton kétségek közt hánykódtak, és sosem tudták, hányadán állnak veled. Vajon komolyan gondolod velük, vagy csak sodródsz az árral? Amikor végre a kapcsolatodban hajlandó vagy meghozni a döntést, és megválaszolod a kérdéseket, a szerelem tényleg rád találhat!

Rák

Nehezen lépsz ki a komfortzónádból, és emiatt nem is igazán tudsz új kapcsolatokat kötni. Az igaz szerelem viszont akkor talál rád, ha végre veszed a bátorságot, és megteszed ezt. Ugyanis szinte biztos, hogy a lelkitársad nem a közvetlen baráti körödből kerül majd ki. Valószínűleg még nem ismered őt, épp ezért kell nyitottabbá válnod, hogy egymásra tudjatok találni. Amikor ezt megteszed, rájössz, hogy nincs mitől félned. Eleinte ijesztő olyan emberek társaságát keresni, akikkel még sosem váltottál egy szót sem, de amikor esélyt adsz az ismeretlennek, olyan kincsre bukkansz, ami nagyon boldoggá tesz!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást