Életmód / Ezotéria

A csillagjegyed elárulja, hogy milyen társ illik hozzád a leginkább

Kos

Kos nőként javarészt gondoskodó és rendkívül érzelmes srácokkal igyekszel körbevenni magadat, már csak azért is, mert te magad is ilyen típus vagy. Azonban nem árt óvatosnak lenned, ugyanis előfordulhat, hogy ezek a srácok jóval többe energiádat veszik el, mint amit te valójában szeretnél. Ilyenkor bátran mondd meg nekik, hogy egy picit vegyenek vissza és óvd meg a privát teredet.

Bika

Bikaként keményen dolgozol és nagyon fontos számodra, hogy a srác, akit kiszemeltél ebben partner legyen. Éppen ezért imádod a lendületes, céltudatos és szenvedélyes pasikat, azokat, akik ki mernek állni a véleményük mellett. Eközben viszont te is ilyen típus vagy, ezért a srácoknak nagyon kell óvakodniuk, nehogy ellent mondjanak neked, mert akkor könnyedén kitörhet egy újabb világháború.

Ikrek

Ikrekként nagyon fontos számodra, hogy elköteleződhess valaki mellett, azonban fontos számodra, hogy közben megőrizhesd a szabadságod is. Az izgalmak éltetnek, éppen ezért csakis olyan srác jöhet szóba, aki maga is karizmatikus egyéniség és bátran vág bele veled bármilyen kalandba.

Rák

Rákként nagyon fontos számodra az állandóság, hogy legyen kire támaszkodnod a mindennapok során. Alapvetően olyan típus vagy, aki könnyen a lelkére vesz bármit, éppen ezért olyan partnert keresel, aki megfelelő érzelmi háttérrel rendelkezik, vagyis nem akad ki azon, amikor te egy kicsit kiborulsz. Sok esetben szívesebben maradsz otthon egyedül egy jó könyvvel vagy filmmel, így erős rá a gyanú, hogy a munkahelyeden ismerkedsz majd meg a nagy Ő-vel.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW