Életmód / Ezotéria

Ez a 4 csillagjegy jellemzően későn alapít családot

A Vízöntő

A Vízöntőt nem ritka, hogy az állatöv kísértetének is nevezik, így talán egyáltalán nem meglepő, hogy éppen ő az, aki nagy valószínűséggel az utolsók közt alapít majd családot.

A Vízöntő alapvetően nagyon mély érzésű csillagjegy és nagyon szeretne közel kerülni a leendő párjához, ám a gond mégis az, hogy bár vágyik az erős párkapcsolatra, a mély érzésektől mégis megrémül.

Ugyan nagyon barátságos és kedves típus, mégis az érzéseit nagyon nehezen mutatja ki, éppen ezért párja úgy érezheti, hogy a Vízöntő rejteget előle valamit. Ha azonban ezen képes túllendülni és jobban befogadni az érzelmeket, akkor boldog és harmonikus kapcsolatban lehet része.

A Bak

A Bakokkal az a baj, hogy munkamániásak, ez pedig egyértelműen kihat a kapcsolataikra is. Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy nagyon sokáig van egyedül és már tényleg kvázi az utolsó pillanatban merül fel benne a családalapítás gondolata, már, ha egyáltalán felmerül.

Ráadásul az elvárásai is elég magasak, olyanok, amiknek borzasztó nehéz megfelelni, pedig igazán jó partner lehetne, hiszen megbízható, hűséges és a klasszikus családmodell elkötelezett híve.

Ellenben nagyon makacs és a kompromisszumokra is nehéz rávenni, ám ha ez sikerül, akkor egy nagyon mély érzésű személyt ismerhetünk meg benne, akinek a családja később még a munkánál is sokkalta fontosabbá válhat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást