Életmód / Ezotéria

5 csillagjegy, aki a legjobban hisz a boldog, örök házasságban

A boldog frigy sok faktortól függ, és ha az asztrológiát nézzük, bizonyos csillagjegyek nagyobb számban élnek tartós házasságban, mint mások. Ez nagyban függ attól, hogy az adott jegynek mi az eleme.

Például a Föld jegyek (Bika, Szűz, Bak) és a Víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak) könnyebben veszik a hűséggel és kötöttségekkel járó hosszú távú kapcsolatokat, erős érzelmi kapcsolódásuk és lelki stabilitásuk miatt. A spektrum másik oldalán helyezkednek el a Levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) és a Tűz jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) akik hajlamosak a rövidebb, lazább párkapcsolatokat kialakítani.

Persze kivételek és ellenpéldák mindig akadnak, hiszen két megfelelő ember találkozása zodiákusától függetlenül is lehet nagyon szerencsés és hosszútávú, ám mégis létezik néhány olyan csillagjegy, amelyik különösen hisz a boldog házasságban.

Bika

A Bika bolygója a Vénusz, ami nem más, mint a szerelem istennője, így nem csoda, ha fontos számára a szerelem és a házasság eszméje.

Még a Föld-jegyeken belül is a Bika hisz a legjobban boldog házasságban és minden kapcsolatához úgy áll hozzá, hogy örökké fog tartani.

Fontos számukra a biztonság és a stabilitás, ezért inkább jól megfontoljak, mielőtt kitárnák a szívüket valakinek, azonban ha ezt megteszik, akkor örökre a másikkal szándékoznak maradni.

Olvastad már?  A 4 legszerencsésebb csillagjegy 2020-ban

Nem félnek attól, hogy dolgozni kell a kapcsolaton, ők minden alkalommal hosszú távra rendezkednek be.

Rák

A Rák uralkodó bolygója a Hold, aminek következtében kedves, gyengéd személyiség, aki mély érzelmi kapcsolatot ápol családtagjaival és barátaival.

Ő arról álmodnak, hogy partnerükkel meleg otthont teremtenek maguknak és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Mindennél fontosabb számukra, hogy párjuk érezze, hogy szeretve van és törődnek vele.

Ha a Rák érzelmileg biztonságban érzi magát, nem fogja elhagyni szerelmét.

Bak

A Bak nem ijed meg, ha valamiért keményen meg kell dolgoznia, és ez nemcsak a munkájában jellemző rá, hanem a házasságában is.

Gyakorlatias Föld jegyként fontos számára a stabilitás és a biztonság, illetve az, hogy partnerével együtt fejlődjenek és épüljenek.

Talán kissé túlságosan is hagyománytisztelő, azonban a Bak szilárdan hisz a közös életben és abban, hogy párját mindentől megvédje.

Ha valakit megszeret, minden vágya, hogy összekösse vele életét és örökre együtt maradjanak.

Halak

A Halak jegy szülöttei ritkán szinglik, mivel fontos számukra, hogy valakiével összeérjen finom lelkük.

Olvastad már?  A csillagjegyed napos oldala – ezt a 3 tulajdonságodat szeretik benned legjobban mások

Mint a többi Víz jegy, ők is érzékeny és érzelmes emberek, akik jobban funkcionálnak párkapcsolatban, mint egyedülállóként.

Ha elköteleződnek valaki iránt, nem félnek komoly áldozatokat hozni a közös jó érdekében és mély érzelmi kapcsolatot alakítanak ki szerelmükkel.

Ha problémák adódnak, a Halak nem hátrál meg, hanem kész küzdeni a kapcsolatért.

Skorpió

A Skorpió mély és elkötelezett kapcsolatot keres, melyben mondhatni eggyé válhat szíve választottjával.

Akkor is így gondolkodik, mikor még nem házas, de fontos számára, hogy a kapcsolatot hivatalosan is hitelesítse.

A Skorpió jegy szülöttei nem arra vágyak, hogy párjukkal függetlenek maradjanak a kapcsolaton belül, hanem arra, hogy szenvedélyes, szoros együttélést alakítsanak ki választottjukkal.

A laza flörtök és kalandok nem neki valók, hiszen minden partnerében potenciális örök szerelmet lát.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK