Életmód / Ezotéria

Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved a „szívességek”

Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved a „szívességek”

Nyilas

A Nyilasok állandóan jönnek-mennek a világban, nagyon sok embert ismernek. Részben talán ezért is van az, hogy mindig tudnak ajánlani valakit, ha hozzájuk fordulsz segítségért. De nem csak úgy működnek, mint összekötő ember, ők is nagy örömmel tesznek szívességet másoknak, különösen a szeretteiknek.

A sok kis apró szívesség éppúgy jellemző rájuk, mint a nagyobb volumenű támogatás, örömszerzés.

Nem félnek kifejezni a szeretetüket és valóban jól esik nekik, ha támogatólag léphetnek fel. Ez természetesen párkapcsolatban sincsen másként!

Ikrek

Akárcsak a Nyilasok, úgy az Ikrek is rengeteg ismerőssel rendelkeznek, és bár többségükkel ők sem jutnak el az igazén mély barátságig, ezt nem is feltétlenül igénylik. A lényeges információkat mindig bezsebelik, és képbe kerülnek a legfontosabb dolgokkal kapcsolatosan, úgyhogy ha szükség van rájuk, akkor gond nélkül tudnak segíteni.

Párkapcsolaton belül is szeretik, ha szívességet tehetnek a szerelmüknek és nem restek ügyelni az apró figyelmességekre sem.

Jól esik nekik, ha megkönnyíthetik szeretteik életét, márpedig, ha neked a szívességek a szeretetnyelved, éppen erre van szükséged.

Skorpió

A Skorpiók nem híresek a szívességeikről, pedig az igazság az, hogy ez nagyon is a jellemző tulajdonságaik közé sorolható.

Más kérdés, hogy ezt az énjüket nem tartogatják akárkinek, csak és kizárólag párkapcsolaton belül, illetve közvetlen családtagjaik számára mutatják meg, hogy a végletekig lehet rájuk számítani.

A szívességeket illetően örömmel teszik boldoggá a szerelmüket, egy Skorpió ugyanis mindent megtenne azért, hogy egy elégedett partnert tudhasson maga mellett – erre nem félnek időt és energiát áldozni.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást