Életmód / Ezotéria

Ha ez a csillagjegyed, inkább a barátokat választod a szerelem helyett

Vízöntő

Az egyik legjellemzőbb vonás az életedben, hogy nagyon igényled a változatosságot, éppen emiatt nem kifejezetten általános, hogy túl sok komoly kapcsolatod van. Csak nagyon nehezen tudsz megmaradni egyvalaki mellett, legalábbis az illetőnek folyamatosan fel kell mutatnia valamit, hogy fenntarthassa az érdeklődésedet.

Sok barátod van, és szívesen ismerkedsz, erről pedig nem vagy hajlandó lemondani akkor sem, ha szerelmes leszel. Neked gyakran sokkal testhezállóbb lenne egy nyitott kapcsolat, mint egy igazán komoly. Ha mégis úgy érzed, megtaláltad a nagy Őt, esetedben a barátok akkor sem fognak háttérbe szorulni – ezt pedig a szerelmednek is el kell fogadnia. Ellenkező esetben fel is út, le is út…

Nyilas

A Nyilasoknak nagyon erős a szabadságszeretetük, és ez többek között abban is megnyilvánul, hogy párkapcsolataik mellett is komolyan őrzik a barátságaikat. Nyilasként rád is jellemző lehet, hogy még a gyerekkori barátaid is megvannak, nemhogy azok, akiket felnőttként ismertél meg! Neked nagyon lényeges, hogy mindig mindenkivel jóban legyél, sokszor éppen ez okoz nehézséget az életedben.

Egyszerre szeretnéd a szerelmeddel őrizni a harmóniát és a békét, valamint lógnál állandóan a barátaiddal, miközben persze az exeddel is jól kijössz. Persze, ez gyakran nem kivitelezhető viták és veszekedések nélkül, de az biztos, hogy te nem adod be a derekadat és küzdesz azért, hogy a barátaiddal semmilyen körülmények között se menjen tönkre a kapcsolatod.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW