Ez a 6 csillagjegy bírja legnehezebben az egyedüllétet – Te is köztük vagy?

Ez a 6 csillagjegy bírja legnehezebben az egyedüllétet – Te is köztük vagy?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a 6 csillagjegy bírja legnehezebben az egyedüllétet – Te is köztük vagy?

Kos

A Kosok nagyon független személyiséggel rendelkeznek, azonban ki nem állhatják az egyedüllétet, mert egyszerűen szükségük van arra, hogy mások elismerjék a tetteiket, törekvéseiket, és megbecsülve érezzék magukat.

Az önbecsülésükkel általában nincs baj, de amikor valaki belép az életükbe, ez az érzés még erősebbé válik, és úgy érezhetik, végre teljessé vált a kép.

Bika

A Bikák karmája gyakran a „szükségesség” köré épül, ami azt jelenti, hogy vagy hajlamosak mások segítségére támaszkodni, vagy éppen hogy ők azok, akik szeretik érezni, ha szükség van rájuk.

Bármelyik is álljon fenn, az egyedüllét csak akadályozza ezek teljesülését, így boldogtalanságot eredményezhet ennél a csillagjegynél.

Ha azonban van mellettük valaki, legyen az a párjuk vagy a családtagjaik, nagyobb biztonságban érzik magukat és az önértékelésük is jobb lesz.

Ikrek

Nem meglepő, hogy az Ikrek kifejezetten társas jegy.

Szinte megszállottja a személyes kapcsolatoknak és a kommunikációnak, tele van ötletekkel, amiket meg akar osztani másokkal, és tanulni is akar embertársaitól.

Rövid ideig még egész jól elvan egyedül is, hosszabb távon azonban nagy magány telepedhet rá, ha nincs kivel beszélgetnie – és ezen az érzésen sokkal inkább a személyes találkozás segíthet nála, mintsem egy csetelés vagy telefonbeszélgetés.

.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást