Életmód / Ezotéria

Ez a 6 csillagjegy bírja legnehezebben az egyedüllétet. Te is köztük vagy?

Töprengő nő

Kos

A Kosok nagyon független személyiséggel rendelkeznek, azonban ki nem állhatják az egyedüllétet, mert egyszerűen szükségük van arra, hogy mások elismerjék a tetteiket, törekvéseiket, és megbecsülve érezzék magukat.

Az önbecsülésükkel általában nincs baj, de amikor valaki belép az életükbe, ez az érzés még erősebbé válik, és úgy érezhetik, végre teljessé vált a kép.

Bika

A Bikák karmája gyakran a „szükségesség” köré épül, ami azt jelenti, hogy vagy hajlamosak mások segítségére támaszkodni, vagy éppen hogy ők azok, akik szeretik érezni, ha szükség van rájuk.

Bármelyik is álljon fenn, az egyedüllét csak akadályozza ezek teljesülését, így boldogtalanságot eredményezhet ennél a csillagjegynél.

Ha azonban van mellettük valaki, legyen az a párjuk vagy a családtagjaik, nagyobb biztonságban érzik magukat és az önértékelésük is jobb lesz.

Ikrek

Nem meglepő, hogy az Ikrek kifejezetten társas jegy.

Szinte megszállottja a személyes kapcsolatoknak és a kommunikációnak, tele van ötletekkel, amiket meg akar osztani másokkal, és tanulni is akar embertársaitól.

Rövid ideig még egész jól elvan egyedül is, hosszabb távon azonban nagy magány telepedhet rá, ha nincs kivel beszélgetnie – és ezen az érzésen sokkal inkább a személyes találkozás segíthet nála, mintsem egy csetelés vagy telefonbeszélgetés.

Rák

A Rák a leggondoskodóbb jegyek egyike, leginkább az érzelmei vezérlik, és hatalmas szeretet lakozik a szívében, amit szinte muszáj megosztania másokkal.

Ha ezt nem teheti meg, és egyedül kell lennie, úgy érezheti, szétfeszíti belülről a sok érzelem és törődni akarás.

Az emocionális energiáit persze meg tudja élni például a hobbiján, karrierjén, életmódján keresztül, ám semmi nem ad számára olyan feltöltődést, mint amikor valaki mással oszthatja meg a szívét.

Skorpió

A Skorpió egy hihetetlenül érzéki jegy, és szereti szenvedéllyel élni az életet.

Fontos számára az intimitás, és akkor tud igazán kiteljesedni, ha ehhez van egy partnere.

Az emberi kapcsolat szinte üzemanyagként táplálja a Skorpiót, ezért amikor hosszú ideig arra kényszerül, hogy önmaga legyen, hajlamos letargiába zuhanni és elveszteni a mindennapi motivációját.

Mérleg

A Mérleg életében nem meglepő módon az egyensúly játszik központi szerepet – ehhez pedig az emberi kapcsolatok is hozzájárulnak.

Egyszerűen jobban érzi magát, ha a figyelmét nem önmagára, hanem valaki másra irányíthatja, aminek hátterében sokszor az áll, hogy fél egyedül maradni és szembenézni a saját félelmeivel.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást