Csak merészen! Top 10 téli sminktrend az idei szezonra

Csak merészen! Top 10 téli sminktrend az idei szezonra

Címlap / Stílus / Arc / Csak merészen! Top 10 téli sminktrend az idei szezonra

Szemhangsúly, szájhangsúly, élénk színek – a téli sminktrendek elég komolyra sikerültek, mi is csak kapkodjuk a fejünket… A mindennapokra nem biztos, hogy bevállalnánk őket így, ahogy vannak, de inspirációnak tényleg nagyon szépek!

Kép forrása: bloglovin.com

A sötét rúzs ebben a szezonban szinte alap, és néha egészen natúr sminkkel, vagy legfeljebb egy kevés highlighterrel az arcon viselik.

Kép forrása: gossmakeupartist.com

Ha jobban szereted a natúr ajkakat, akkor készíthetsz visszafogottabb sminket is, de az idei szezon trendjei szerint ekkor a szemhéjra kerül a sötét barack vagy halvány padlizsán szín.

Kép forrása: instagram.com

A fémes árnyalatok már évek óta itt tanyáznak a divatban, most az egyébként is népszerű, és szerintünk gyönyörű rozé arany viszi a pálmát – bármelyik smink divatosnak számít, ha ebben a színben pompázik.

Kép forrása: facticemagazine.com

A padlizsán és a smaragdzöld találkozása sem új keletű, de ebben a szezonban is abszolút trendinek számít, éjszakai viseletnek pedig nyugodtan használhatod őket fényes, csillogó változatban is, ha a sminked többi része teljesen natúr marad.

Kép forrása: notjustalabel.com

Idén a sminkmesterek az avantgárddal kacérkodnak, és egészen extrém színek is kerülhetnek a szemhéjakra. A szabály itt is ugyanaz: teljesen natúr smink mellé meghökkentő részletet. Meredek, de nekünk tetszik.

Kép forrása: modernfashionblog.com

Ha egyetlen sminket kellene választanunk, ami jellemzi ezt a telet, valószínűleg ez lenne az: sötét rúzs, vékony tusvonal, highlighter az arcon. Elegáns, mégis drámai.

Kép forrása: vogue.co.uk

Valószínűleg inkább a fiatalabbak és a merészebbek trendje lesz, de nyugodtan lehet idén a tusvonalakkal is játszadozni.

Kép forrása: intothegloss.com

Készíthetsz egészen natúr sminket is, de ebben az esetben nagy figyelmet kell fordítanod arra, hogy a bőröd tökéletesnek látsszon, és az új trend jegyében a szemöldöködet is a lehető legtermészetesebb hatásúra kell rajzolnod.

Kép forrása: vogue.com

Egy makeup a visszafogottabb vonalból: barack színű rúzs és barna árnyék a szemeken, Diane von Furstenberg kifutóján.

Kép forrása: stylecaster.com

Persze nem muszáj sötét rúzsokat viselni, a vadabb árnyalatok most hódítanak: ez például egy világos, mégsem mindennapi szín.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást