A „bél-agy” tengely csodája. Beszélgetés egy gasztro-pszichológussal
Amikor néhány évvel ezelőtt szembesültem azzal, hogy gluténérzékeny vagyok, szinte egy csapásra megváltozott a főzéshez való hozzáállásom. Bár…
2023.05.22.Amikor néhány évvel ezelőtt szembesültem azzal, hogy gluténérzékeny vagyok, szinte egy csapásra megváltozott a főzéshez való hozzáállásom. Bár…
Nem igazán vagy jártas a konyhában, és néha nem is úgy sikerül a főztöd, ahogyan elképzelted? Ez még…
Finomliszt, rétesliszt, kenyérliszt, rozsliszt, durumliszt, kukoricaliszt, rizsliszt – még elolvasni is fárasztó, nemhogy kívülről tudni, melyik mire való,…
Jártál már úgy, hogy gyorsan finomat szerettél volna főzni, de aztán a receptkeresgéléssel és a bevásárlással is rengeteg…
Nem csak azért szuper, ha magadnak készíted az ebéded, mert ezzel pénzt spórolhatsz, de azért is, mert sokkal…
Mindegy, hogy évek óta otthonosan tevékenykedsz a konyhában, vagy még csak most kezdtél el érdeklődni iránta igazán, mindig…
Ha valaha is érezted már elveszettnek magad a szupermarketek olajkínálata között nem vagy egyedül. A sok lehetőség között…
Milyen állagúra és hány percig főzzük, hogy a szervezetünk számára a legegészségesebb legyen? Mit tegyünk, hogy a forró…
Egyre többször szóba kerül, hogy bizony a házimunka elvégzése nem csak a nők dolga. Korábban ez felháborítónak tűnt,…
Az ünnep egyik fontos része, hogy a család egy része összegyűlik a konyhában és együtt készítik el a…