4 különleges lekvár nyár végi termésekből – Befőzési receptekkel
A nyár rengeteg ízletes zöldséggel és gyümölccsel kényeztet el bennünket, a legfinomabbak ezek közül pedig éppen augusztusban teremnek.…
2024.08.24.A nyár rengeteg ízletes zöldséggel és gyümölccsel kényeztet el bennünket, a legfinomabbak ezek közül pedig éppen augusztusban teremnek.…
írta Bodnár Alexa 2024.08.24.Biztos neked is vannak jól bevált módszereid a befőzésre, amik közül a legegyszerűbb a bolti 2:1, illetve 3:1…
írta Szabó Erzsébet 2024.07.19.Bár még csak most érkezett meg hozzánk is a nyár, már itt is van a befőzés ideje: az…
írta Szabó Erzsébet 2019.06.13.A házi dzsemek, lekvárok, kompótok, befőttek és szörpök készítése nem csak nagyanyáink korában volt népszerű, az egészséges életmód térhódításának köszönhetően…
írta Szendrey Adrienn 2016.06.30.A sütéshez forró olajat használj, és hirtelen süsd ki benne a sajtot, nehogy megolvadjon és letapadjon. Piros dzsemet…
írta Sütő Gyöngyi 2015.05.13.A kánikulában kevés dolog esik olyan jól, mint a hűsítő, lédús görögdinnye. A finom gyümölcs nagy része víz,…
írta Zabolai Margit 2014.08.04.Az édes vajas körte sokunk kedvence. Hogy ne csak ősszel élvezhessük mennyei ízét, készítsünk lekvárt belőle. Elkészítése közel…
írta Zabolai Margit 2013.11.12.Ha már unod a boltok polcain kapható csokoládé krémeket, érdemes kipróbálnod a csokoládé lekvárt, amelyben nemcsak az étcsokoládé,…
írta Zabolai Margit 2013.10.25.Az édesen savanykás gyümölcs nemcsak lila vagy kék lehet: sárga, zöld, piros és bordó változata is mennyei aromával…
írta Sándor Alexandra 2013.09.13.Ez a sűrű lekvár fantasztikusan használható pirítóshoz, péksüteményhez vagy akár muffinhoz is. Formás üvegben kiváló ajándék, ráadásul mindössze…
írta Sándor Alexandra 2012.10.17.