Stílus / Divat

Bizsu trendek 2012 tavasz/nyár

Színes, vidám kiegészítőkben nem lesz hiány az idei meleg szezonban sem. Ismerd meg az idei tavasz/nyár legnagyobb bizsu trendjeit!

Láncos műanyag karperecek

A műanyag láncszerű karperecek ideális kiegészítők a vidám meleg öltözetek mellé. Hordj egy kézen legalább kettőt, eltérő színekben!
Balról jobbra: Ferragamo, VPL

Hosszú gyöngyös láncok

Az elegancia és kifinomult nőiesség jelképei a kedves rózsaszínes gyöngyök. Az ilyen hosszú gyöngyláncok nyújtják az alakot, és jól illenek a lenge nyárias öltözékekhez.
Balról jobbra: Chanel, Ralph Lauren

Merev aranyláncok

A nyakat körbeölelő fémes nyakdíszek ideálisak a hivatalos öltözékekhez. Hordjuk enyhén dekoltált felsőrésszekkel, hogy optikailag ne rövidítsenek nyakunkon.
Balról jobbra: Tahari, Hermes

Menő bőrkarperecek

A sötét bőrpántokból kialakított szegecses, cipzáros, kapcsos vagy sima karperecek jól illenek parti öltözetek mellé, de a laza flitteres ruhákhoz is stílusbeli kontrasztjuk miatt bátran viselhetők.
Balról jobbra: Wakeley, Versace

Lakat a szív fölött!

A lakat-medálok idén rendkívül trendiek lesznek. A nagyobb lakatokat hordjunk vastag, rövid lánccal. A kifinomultabb, kisebb lakat-medálokhoz válasszunk vékony láncot.
Balról jobbra: Richmond, House of Holland

Óriás henger-karperecek

A színes fából vagy műanyagból készült hatalmas henger formájú karperecek nagyszerűen mutatnak a lágy, nyárias anyagokkal. Érdemes beszerezni egy fekete-narancs és barna-narancs kombinációt is, így a legtöbb öltözetünkkel tudjuk majd hordani.
Balról jobbra: Martini, Parahonline

Fém láncos nyakláncok

A hosszú, akár több rétegben feltekerhető, láncszerű nyakláncok idén nagy trendben lesznek. Jól illenek a kifinomult szatén ruhákhoz, de a durvább szövetekkel is találnak!
Hannant bizsuk

Törzsi nyakdíszek

Az afrikai nyakláncokra emlékeztető színes csontszerű elemeket tartalmazó nyakdíszek figyelemfelkeltőek és varázslatosan fel tudják dobni dekoltázsunkat.
Balról jobbra: Mark Fats, Donna Karan

Elegáns köves karperecek és medálok

Ezek az ékszer csodák nagyszerűen illenek a kifinomult, alkalmi öltözetekhez. A kövekkel és kristályokkal teli ékszerek gyakran hálóval, vagy csipkével vannak bevonva.
Balról jobbra: Andrew GN, Biagiotti 

Fém karperecek

A legtöbbször merev, egyszerű fémkarperecek plusz ragyogást adnak megjelenésünknek. Ne hordd önmagában a karperecet, legalább hármat akassz a karodra!
Balról jobbra: Mohapatra, Tfank

Virágos nyakláncok

A virágdíszek nem maradhatnak el egyetlen tavaszi/nyári divatból sem! A hosszabb nyakláncokon megjelenő virágdíszek készülhetnek sikkes gyöngyökből, elbűvölő kövekből, de műanyagból vagy fából is!
Balról jobbra: Timo Weiland, Blugirl

Tollak

A tollas ékszerek viselői soha nem maradnak észrevétlen! A nők már az ókorban is díszítették ruházatukat színes tollakkal, miért lenne ez másként a 21. században? Az idei meleg szezon bizsujain gyakran visszatérő díszek a tollak, legyen szó karperecekről, medálokról vagy kitűzőkről!
Balról jobbra: Ralph Lauren, Cornejo

Csatos bőrkarperecek

Az óraszerű karperecekben az a pláne, hogy hiányzik róluk az órafej, csak a díszes csatos bőrszíj marad. Érdemes egy fekete-fehér darabot beszerezni, számtalanszor ki fogjuk tudni használni!
Balról jobbra: United Bamboo, Westwood

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást