Család / Életmód

8 bizonyíték, hogy nincs közös jövőtök a pasival

8 bizonyíték, hogy nincs közös jövőtök a pasival

Talán úgy érzed, hogy párkapcsolatban élni társadalmi elvárást jelent. Éppen ezért hajlamos lehetsz beérni egy szerencsétlen szamárral ló hiányában. Ez azonban rossz stratégia, hiszen a tettetett érzelmi biztonságért két ember átverésével fizetsz – az egyik te vagy, a másik pedig a partnered. Íme, néhány jel, ami bizonyítja: valami nagyon nem stimmel köztetek!

Nincs pillangóhatás az üzenetétől

Ugye, milyen jó érzés üzenetet kapni valakitől, akinek már a nevétől is pillangók kelnek táncra a hasadban?
Nos, ha a párod Facebookon, WhatsAppon, Viber-ön vagy bárhol máshol pötyögött mizuja semmilyen érzést, vagy éppenséggel negatívat vált ki belőled, előbb-utóbb kénytelen leszel bevallani mindkettőtöknek: csak az idődet vesztegeted.

Megkönnyebbülsz, ha a randi mégsem jön össze

Még egy magányos YouTube-parti is ígéretesebb program, mint étterembe vonulni vele? A táskádból előhalászott puffasztott rizsszelet mennyei lakoma a társaságában elköltött lazachoz képest?
Ha emiatt megkönnyebbülés lesz úrrá rajtad, amikor valamelyikőtöknek le kell mondania találkozót, igazából máskor sincs túl sok értelme összefutnotok…

Csak filmeket néztek együtt

Másból sem állnak a randijaitok az utóbbi időben, mint mozizásból és DVD-nézésből? Ez sajnos tipikusan az a fajta találkozó, melynél a felek egyáltalán nem muszáj, hogy beszélgessenek.
Ha csak némán bambultok magatok elé a film közben, utána pedig örültök, hogy közös témára tettetek szert vele, valószínűleg nem egymásban fogjátok megtalálni a másik feleteket.

Nem gondolkodsz előre

„Nyáron majd grillezhetünk az erkélyen!” E mondat láttán milyen érzések támadnak benned?
Ha idegennek tűnik, hogy te magad mondj ilyet, vagy furcsán hangzana a párod szájából, akkor bizony tudnod kell: alapvetően ellenérzéseid vannak a közös jövővel kapcsolatban. Ami nem baj, csak jó tisztában lenned a dolgokkal, s ennek megfelelően tervezni a továbbiakat…

Alig beszélsz róla a barátaidnak

Mindenkinek van legalább egy olyan cimborája, aki fárasztó módon másról sem tud csevegni, csak a párkapcsolatáról. Persze, ez nem egészséges, mint ahogy a másik véglet sem az.
Ha azon kapod magad, hogy a „megvagyunk”-on kívül nagyjából semmit sem nyilatkozol róla vagy kettőtökről, akkor bizony unalmasnak tartod a fazont. Kegyetlen ezt így kimondani, de jobb előbb, mint utóbb.

Nincs orgazmusod, de nem is érdekel

Elfogadtad, hogy a szex mindig ugyanolyan gépiesen zajlik köztetek? Tapasztalatból megértetted, hogy a „házastársi kötelesség” kifejezés mit jelent?
Nem tudja, hogyan okozhat örömet neked és nem is próbál változtatni? Ha a kémia nem működik köztetek, a kapcsolatotok sajnos minden bizonnyal tönkrement…

A lakásában keresel izgalmat

Fejből tudod, hogy a sok-sok tévécsatorna közül melyik hányas, imádod a gyors számítógépét, és már kiolvastad a könyvtárát is? Esetleg a hűtőszekrénye is vonzerőt képvisel számodra?
Ajjaj, ebben a listában ő maga hol marad? Ha rajta kívül más külső ingerekre van szükséged a jelenlétében, a tűz parázzsá szelídült, vagy már azzá sem…

Gyakorolod a szakítási monológot

Nem feltétlenül a tükör előtt állva, vaskos aktányi papírkupaccal a kezedben, de rendszeresen eszedbe jutnak érvek, amiket felhasználhatsz majd a sorsdöntő beszélgetésben? Hiába meséled be magadnak, hogy ez csupán egy átmeneti mélypont jele, tudat alatt igazából már régóta készülsz a külön utak elkezdésére.
Neked volt már olyan párkapcsolatod, amelyet sikerült megmenteni ebből a végső fázisból? Várjuk a hozzászólásod!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást