Bemutatjuk a 9 legvonzóbb férfi típust, női szemmel

Bemutatjuk a 9 legvonzóbb férfi típust, női szemmel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Bemutatjuk a 9 legvonzóbb férfi típust, női szemmel

Minden férfi különbözően néz ki, különböző képen öltözik és beszél, de egyesek kétségkívül népszerűbbek a nőknél, mint mások. Hogy mégis melyek azok a férfi típusok és alaptulajdonságaik, amelyek a legtöbb nőnek tetszenek, az most kiderül!

A vicces, „nagy dumás” típus

Mellette nem unatkozol, mindig megnevettet és úgy érzed, vele pozitívabb, tartalmasabb életed lehet. A nők alapvetően vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik vidámmá teszik őket, hiszen ez a boldogság egyik jele.
Persze fontos, hogy a humor-lepel mögött mély érzések is legyenek és egy kis komolyság, ha az adott helyzet megkívánja.

A menő üzletember

Tévhit, miszerint a nők a „pénzes” pasikra buknak, egyszerűen csak arról van szó, hogy fontos számukra a pénzügyi stabilitás.
Ezért van az, hogy ha egy menő üzletemberrel hoz össze a sors, egy anyagilag biztos, nyugodt jövőt látunk magunk előtt mellette. Persze a pénz nem minden, de a léte nagy terheket vesz le a vállunkról.

A romantikus sármőr pasi

Ő hisz a klasszikus értelemben vett romantikában. Tőle biztosan virágot kapsz (és nem csak alkalmakra), szereti a gyertyafényt és bókokkal kényeztetni.
A romantikus típus mélyen a szemedbe néz és elmondja érzelmeit, nem fél kinyilvánítani szerelmét. Egy nő pedig szereti ha értékelik és tenyerükön hordozzák, ehhez pedig szükségesek a romantikus gesztusok.

A megbízható szomszédfiú típus

Ő az a türelmes családcentrikus férfi, akiben megbízhatsz és számíthatsz rá bármilyen helyzetben. Ő az aki megjavítja a biciklidet, meghallgatja problémáidat és mindig kedves. A nők azért vonzódnak hozzá, mert hosszútávon valószínűleg jó férj és apa válna belőle.
Nem kell attól tartanod, hogy hűtlen lesz és kiszámíthatatlanul viselkedik, mellette nyugalom és boldogság várhat rád, valószínűleg azért, mert ő is ezt látta szülei kapcsolatában és ezt akarja továbbadni.

A szabad szellemű srác

Igazi kalandor típus, aki imádja a gondtalan hozzáállásst, szereti a kihívásokat és ez a fajta önállóság szexivé és férfiassá teszi. Ő az, aki elrabol a munkahelyedről és egy robogóval elvisz egy fantasztikus helyre.
Számára az élet egy kalandos utazás és érezteti veled, hogy ebben Te lehetnél a párja. Fiatalságot visz a kapcsolatotokba, mellette sok élmény vár rád. Persze mindennek van határa, de a legjobb az egészben, hogy azt Ti szabjátok meg!

Az egzotikus külföldi férfi

Egy másik országból jön, aranyos akcentussal, aki egyedülálló módon látja a világot. Mellette úgy érezheted, hogy tágul a látóköröd és megmagyarázhatatlan módon vonzónak találod a köztetek lévő ellentéteket.
Azért azt tegyük hozzá, hogy ritka esetben tud egy külföldi sikeresen beilleszkedni, ezért ha Vele maradsz, lehet, hogy költöznötök kell…az ő hazájába! 

A sportos típus

A sportos, kidolgozott külső iránt soha nem marad közömbös egy nő sem. Vitathatatlan, hogy a nők vonzódnak az ápolt, izmos külsejű férfiakhoz, akik mellett fizikai biztonságban érezhetik magukat.
A sport pedig mint olyan, sok kitartást és munkát igényel – olyan erények, amelyekre szükség van az életben.

A rosszfiú típus

Nemcsak az állatvilágra érvényes a jelmondat, „győzzön a jobbik”, hanem mi nők is érezzük, hogy csak egy igazán határozott, domináns férfi mellett lehetünk biztonságban. Talán ez a fő oka, amiért vonzódunk az ilyen pasikhoz.
A legkomolyabb nőkre is valahol stimulálóan hat a pimasz, de férfiasan szexi rosszfiú típus. Ne feledjük, a kemény szavak és durva burok mögött érzékeny lélek lakozik, aki vár arra a lelkitársra aki megpuhíthatja őt!

Az intelligens típus

Ő az, aki nagyon ért ahhoz, amivel foglalkozik, valószínűleg már az iskolában is megcsillogtatta fantasztikus tudását. Beszélgetésekre ösztönöz, intellektuálisan stimulálónak találod majd a vele eltöltött időt. Okos humorral van megáldva, mellette soha nem unatkozol.
Azért tartjuk őket annyira vonzónak, mert a szellemi kapcsolat legalább olyan fontos, mint az érzelmi vagy a fizikai. Az egész akkor van bukásra ítélve, ha a nő elveszti érdeklődését a férfi által vitatott témák iránt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást