Szicíliai pesto

A pesto az egyik legsokoldalúbb olasz étel, hiszen fogyaszthatod előételként friss kenyérre kenve, zöldségekkel, sajttal, de teheted húsokra, tésztára és rizsre is egyaránt.
A szicíliai változat elkészítéséhez 50-60 darab fenyőmagra lesz szükséged, amelyet egy mozsárban kell összetörnöd 2 meghámozott paradicsommal, egy evőkanál apróra vágott petrezselyemmel, 1-1 teáskanál szintén aprított zellerlevéllel és bazsalikommal és 3-4 gerezd fokhagymával.
Ha már jó krémes az állaga, adj hozzá 3 evőkanál olivaolajat, egy csipet sót és borsot, és kevergesd még 5-10 percig.
A szicíliai változat elkészítéséhez 50-60 darab fenyőmagra lesz szükséged, amelyet egy mozsárban kell összetörnöd 2 meghámozott paradicsommal, egy evőkanál apróra vágott petrezselyemmel, 1-1 teáskanál szintén aprított zellerlevéllel és bazsalikommal és 3-4 gerezd fokhagymával.
Ha már jó krémes az állaga, adj hozzá 3 evőkanál olivaolajat, egy csipet sót és borsot, és kevergesd még 5-10 percig.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!