12 ház, 12 jelentés: ezeket az életterületeket határozzák meg az életünkben

12 ház, 12 jelentés: ezeket az életterületeket határozzák meg az életünkben

Címlap / Életmód / Ezotéria / 12 ház, 12 jelentés: ezeket az életterületeket határozzák meg az életünkben

Az asztrológiai házak rendkívül fontosak egy születési képlet értelmezése során, mivel segítenek betekintést nyerni az egyén személyiségébe és életébe. De mit is ábrázolnak pontosan?

Az asztrológiai születési térkép 360 fokos és 12 házra osztott: mindegyik ház más-más aspektust jelképez az életünkben. A házakhoz kapcsolódó csillagjegyek és bolygók további mélységet adnak az értelmezéshez, lehetővé téve az asztrológusok számára, hogy részletesebb és pontosabb képet kapjanak az egyén jelleméről, kapcsolatairól és élethelyzetéről.
Ahogy mélyebben megértjük ezeket a házakat és azok jelentését, egyre többet tudhatunk meg saját személyiségünkről és élethelyzetünkről, valamint arról, hogyan kapcsolódunk a körülöttünk lévő világhoz az asztrológia segítségével.

Honnan ismerheted meg a saját képletedet? Több ingyenes applikációt is elérhetsz az interneten, az én kedvencem az AsrtologyMaster, amivel rendkívül részletes képlethez juthatsz néhány kattintás után – ehhez a percre pontos születési dátumodra és születési helyed megadására lesz csak szükséged. A Natal Chart menüpont alatt pedig már böngészheted is, melyik házadban milyen bolygók, csillagok állnak és azok milyen zodiákushoz kötődnek! (Nézd a számozást a kör közepén!)

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/12
Következő»

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!