Erre számíthatunk az elkövetkezendő hónapokban: eljött a karma ideje

Erre számíthatunk az elkövetkezendő hónapokban: eljött a karma ideje

Címlap / Életmód / Ezotéria / Erre számíthatunk az elkövetkezendő hónapokban: eljött a karma ideje

A kihívásokból most is előnyöket kovácsolhatunk

Ám úgy tűnik, ez nem volt elég, még mindig nincs vége a próbatételeknek – és ezt talán mindannyian érezzük is a saját bőrünkön. A megterhelő, nehéz feladatoknak a számmisztikában is kereshetjük a nyomát, ugyanis a 2021-es év száma az 5, ami éppen félúton helyezkedik el az 1 és a 9 között.

Ez tehát azt jelenti, hogy még távolról sem dőlhetünk hátra. Attól függően arathatunk a következő években, mennyire keményen tesszük oda magunkat aktuálisan. Aki most lazán vesz mindent és halogat, az sajnos számíthat rá, hogy nem éppen a nyugalomról és a sikerekről fog szólni a következő időszaka. Mindez a bolygómozgásokban is megfigyelhető, olyan időszakban élünk, amit a nagy változások, a 180 fokos fordulatok és a hatalmas kihívások, próbatételek jellemeznek.

Bár ez nem hangzik túl jól, aki kicsit is foglalkozott már az önfejlesztéssel, azzal, hogy személyisége kiteljesedhessen a földi életben, az pontosan tudja, hogy a kihívások nem hátráltatnak minket – éppen ellenkezőleg.

Minden probléma, betegség, változás, valamire felhívja a figyelmünket és jó esetben teljesen átformálja a véleményünket. Elég csak arra gondolni, mennyire másként látjuk a világot akkor, ha megbetegszünk, vagy fennáll az esélye, hogy betegek leszünk – esetleg egy családtagunkkal történnek rossz dolgok. Ilyenkor teljesen máshogy telik az idő, a fontossági sorrend gyökeresen átrendeződik. Most valami hasonlót élünk meg, de nem csak egyéni, hanem globális szinten is. 

Aki akarja, az most mindent megváltoztathat az életében

A jó hír viszont az, hogy a mostani problémák szintén lehetőséget kínálnak a változásra, változtatásra. Arra, hogy felismerjük a feszültségeket és elébe menjünk a megoldásnak. Igen, ez fájdalmas lehet és mindenekelőtt nehéz, de jó energiákat kapunk a feladatokhoz.

A kérdés az, félünk-e belevágni, változtatni, elébe menni a megoldásnak, vagy sem?

Aki bátor és vállalkozik, az nem csupán erőt és kitartást kap, hanem következetességre is szert tehet. Ami pedig ennél is sokkal, de sokkal fontosabb, sikerülhet felülemelkednie az anyagi létezésen. Ez is a nagy felismeréseknek köszönhető, amit elsősorban a Szaturnusz retrográd mozgása, illetve az aktuális jegyekben való tartózkodása eredményez. (Most a földies Bakban, ősztől pedig a légies Vízöntőben fog haladni).

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást