Árverezés alatt Keleti Györgyi ruhái!

Árverezés alatt Keleti Györgyi ruhái!

Címlap / Stílus / Divat / Árverezés alatt Keleti Györgyi ruhái!

Hétfő este kíméletlenül elárverezik volt honvédelmi miniszterünk Keleti György lányának ruháit.

A szigorúnak tűnő esemény, azonban nem Györgyi ruhatárának végét jelenti, csupán a modell így próbál segíteni hazánk egyetlen Fashion Aukciójának, hogy pénzt gyűjtsenek a Pető intézet javára.

A hétfő esti divat show-hoz egyébként többen csatlakoztak, így igazi sztárparádéra számíthatnak azok akik kíváncsiak a legújabb trendekre.

Nagyon megtisztelő volt, amikor felkértek, hogy legyek az egyik házigazdája az eseménynek! – Árulta el nekünk Szabó Patrícia, aki Végvári Tibor mellett segíti moderálni a gigantikus divatshowt. – Kíméletlenül kalapács alá helyezzük Keleti Györgyi, Zimány Linda, Varga Viktor, Erdőhegyi Brigi és Rippel Feri leféltettebb kincseit, hogy ezzel segítsünk. – Folytatta Patrícia.

Az esti rendezvényen a két nemzetközi divatcég a Czinege és a Chrisand szőrmeszalon mellett, egy igazi beauty csemege is debütál a Dr. NEO és a MyShini. Ez utóbbi kedvéért a szervezők egy világhírű zongoraművésszel lepik meg a közönséget, aki a rendezvény miatt egyenesen Tajvanból repül hazánkban.

Hsin- Ni Liu, nem ismeretlen a komoly zenét kedvelők számára, ugyanis a mindössze 30 éves hölgy, már igazi világsztár a tengeren túl. De hogy milyen meglepetéssel készülnek még a szervezők, azt mindenki meg tudhatja november 22. –én, ha ellátogat a Symbolba.


Keleti Györgyi


Zimány Linda                                                                               Erdőhegyi Brigitta

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást