Párkapcsolat / Szerelem

5 messziről árulkodó jel, hogy nagyon tetszel valakinek

5 messziről árulkodó jel, hogy nagyon tetszel valakinek

A legalapvetőbb

A férfiak igazi ösztönlények, vagyis, ha meglátnak egy csinos nőt, akkor képtelenek másra koncentrálni és szinte megállás nélkül csak őt bámulják. Ez nem is baj, hiszen ebből az egyértelmű jelből egyből észreveheted, ha tetszel valakinek.

Mit csinál ilyenkor a legtöbb nő? Rendszerint zavarba jönnek és nem merik felvenni a szemkontaktust. Egyesek védelmi reflexből szúrós tekintetet vetnek az „áldozatra”.

Egy valamit meg kell értened. Ha nem használod ki ezt a kezdeti mámort, hidd el ők nem fognak tétlenkedi, vagyis találnak olyat, aki viszonozza érdeklődésüket.

Zavarban van, ha beszéltek

Atya ég, mennyi marhaságot vagyunk képesek összehordani, ha valaki tetszik nekünk és zavarban vagyunk. Az a minimum, hogy tízszer elolvassuk az üzenetünket mielőtt elküldjük az illetőnek, de akkor még lehet keveset mondtunk.

A jó hírünk az, hogy egy-két kivételt leszámítva, nagyjából a férfiak is ennyire agonizálnak a nőkön.

Vagyis, ha azt érzed, hogy ő is zavarban van, mikor beszéltek, kivárja az az időt mielőtt visszaírna neked, akkor az a helyzet, hogy nagyon nem vagy számára közömbös. Sőt úgy is mondhatnánk, hogy odáig van érted.

A kedvedben akar járni

A lista végtelen és mindenkinél más, de az biztos, hogy, ha egy pasi szeretne a kedvedben járni és képes lenne lehozni neked a csillagokat, akkor jó úton haladtok. Ez lehet akár az is, hogy a kedvenc éttermedbe visz vacsorázni, elmegy érted a randitok előtt, vagy meglep valami aprósággal a hétköznapokon.

A másik fontos dolog a figyelmesség.

Ha figyel rád és emlékszik esetleg azokra, amiket mondtál, hiszen a legtöbb férfit inkább a dekoltázsod érdekli és nem a mondandód. Például, ha megemlítetted neki, hogy diétázol és legközelebb cukormentes fagyival állít be hozzád, akkor abból már sok mindent leszűrhetsz, de azt biztosan, hogy tetszel neki.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást