Apró vallomások, amiktől felpezsdül a kapcsolatod

Apró vallomások, amiktől felpezsdül a kapcsolatod

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Apró vallomások, amiktől felpezsdül a kapcsolatod

A viszonyok időről időre elfásulnak, a hétköznapok unalmában pedig szükségét érezzük egy kis romantikának. De miért várjuk folyton, hogy a párunk kezdeményezzen? Egy-két apró meglepetéssel újra lángra gyújthatod a parazsat, lássuk hogyan!

Írj neki valami személyeset

Gyakran írogatunk a másiknak szerelmes üzeneteket, akár e-mailben, akár SMS-ben. Ezek általában híres íróktól, vagy költőktől származnak, s bár kétségtelenül szépek, annyira mégsem személyesek. Persze, ha úgy érzed, hogy a szerző sokkal lenyűgözőbben körülírta azt, amit te is mondani akarsz, akkor ne fogd vissza magad, de olykor a saját szavak sokkal többet jelentenek, hiszen személyesebbek.
És egyébként sem azért esik ez jól a kedvesednek, mert tökéletesen le tudsz másolni egy idézetet, hanem mert szimplán imádja, ha megdicséred, vagy elmondod neki, hogy ő a mindened. Ráadásul az írott szöveg tovább a fejükbe vésve marad, mint egy századjára elrebegett otthoni szeretlek.

Meglepetés vacsora

Már nagyanyáinktól megtanultuk, hogy a férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út. Tény és való, hogy nem árt, ha nem csak ágy-, hanem konyhabeli tudásodat is bizonyítod, pláne, ha hosszútávra tervezel.
Olykor-olykor lepd meg, mindenféle különleges ok nélkül is egy kellemes vacsorával, vagy éppen süss neki valamilyen szívecskés finomságot. Ha a külcsín mellé azt is figyelembe veszed, mi a kedvence, garantáltan nem fogsz mellé egy kis romantikázással.

Habos fürdő és masszázs

Akárcsak a meglepetés vacsora, úgy egy kellemes lazító estével is tökéletesen bizonyíthatod a szerelmedet. Mielőtt megérkezne a munkából, készítsd elő a fürdőszobát: forró víz, hatalmas habok, mécsesek és kellemes zene. Na meg persze a kihagyhatatlan bor, vagy pezsgő!
Attól függően, hogy alakul az estétek, meg is masszírozhatod, annak érdekében, hogy garantáltan ellazuljon. És ha megkérdezi, miért kapja mindezt, akkor elmondhatod, mennyire szereted…

Rejtsd el

Az egyik legcsodásabb megoldás – amire többek között egy igen megható film is épült – amikor is nem várt helyeken kedves idézeteket, üzeneteket rejtesz el. Ennél a módszernél különösen igaz, hogy nem kell túlzásba esni, hiszen így értékét veszti a vallomás. Elég csak ritkán bevetni, ám akkor annál hatásosabb lesz.
Egyszerűen fogj néhány kartonpapírt, ízlésed szerint formázd, díszítsd őket, majd írj rájuk kedves sorokat. Végül nincs is más dolgod, mint nem várt helyekre elrejteni a papírokat, hogy amikor majd a párod megtalálja őket, meglepődjön és meg is hatódjon egyszerre.

Kedves meglepetés

Ez szintén olyasvalami, amivel óvatosan kell bánni, ugyanis nem minden férfi szereti, ha jóformán „betolakodnak” a magánterületére, még akkor sem, ha egyébként fülig szerelmesek.
Mindazonáltal az előzőekhez hasonlóan az is kedves vallomás lehet, ha éppenséggel nem eldugsz, hanem jól látható helyre teszel egy ilyen üzenetet. Pl. lefényképezheted magadat, miközben egy hatalmas kartonszívet tartasz a kezedben, majd a képet előhívatva odatámaszthatod az íróasztalára.
Ezt csak akkor vesd be, ha kedvesed nem kifejezetten kényes a területére, és még nem adtál neki semmi ilyesmit. Az ugyanis nem szerencsés, ha alig tud mozdulni munka közben a rózsaszín plüssöktől és giccses képkeretektől.

Használd a telefonját!

Na persze ne barátnői csevejre, hanem egy szerelmi vallomás elrejtésére! Meglepetés gyanánt ilyen formában is lefotózhatod magadat, vagy írhatsz neki pár kedves sort, amikor éppen otthagyja a mobilját.
Könnyen lehet, hogy csak hónapok múlva fogja észrevenni a kedves üzenetedet, vagy éppen a fényképedet, de talán éppen unalmas pillanatában böngészi majd a készüléket, s ekkor bizony máris biztosítottál számára egy nagyszerű gondolatmenetet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást