5 ok, amiért nem érdemes túl korán lefeküdnöd a kiszemelteddel

5 ok, amiért nem érdemes túl korán lefeküdnöd a kiszemelteddel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 ok, amiért nem érdemes túl korán lefeküdnöd a kiszemelteddel

Sok helyen olvashattuk, mi több, ismerősöktől is gyakran hallhattunk a randizási alapszabályt, miszerint „semmiképpen se feküdj le vele idő előtt”. Való igaz, ez a jó tanács nagyon is hasznos. Most azt is eláruljuk, hogy miért!

Elveszed a vadászat lehetőségét

Akármennyire is egyenrangú félnek tekintjük a nőket, kétségtelenül igaz, hogy a férfiaknak szükségük van a becserkészésre. Attól lesz számukra izgalmas és érdekes a randizás, hogy a végén megkaphatják azt, amire – mindannyian tudjuk – nagyon is vágynak.

Ösztöneik vezérlik őket, amivel az égvilágon semmi probléma nincs, hiszen emberek vagyunk, ezeket az ösztönöket tudatosan képesek lehetünk irányítani. Így a férfi is képes lesz várni még néhány hetet, mi több, csak egyre jobban akarni fogja azt, hogy találkozzatok és megtörténjen az, amire egész nap gondolt.

Nem becsül meg, ha túl korán megkapott

Az ösztönök kielégítése sokszor azt is jelenti, hogy a férfi elveszíti az érdeklődését. Éppen ezért abban a rövid időszakban, ami a találkozások és az első összebújás között található, meg kell mutatnod, miért jár veled igazán nagyszerűen, miért te lennél az, akivel egy életen át boldog lehetne. Értelemszerűen minél rövidebb ez az időtartam, annál kisebb az esélye annak, hogy erre képes leszel.

Nyilván az se jó, ha átesel a ló túloldalára, érezni kell azt a határvonalat, ami által még nagyon is kívánatos és érdekes leszel, nem pedig unalmas és visszahúzódó. Mindenesetre az garantált, hogy egy randi után nem fogod meggyőzni arról, hogy te vagy élete szerelme.

Még nem tudjátok elfogadni a kis hibákat

Ha valakibe belezúgtunk, akkor hajlamosak vagyunk minden rossz tulajdonságát, megnyilvánulását figyelmen kívül hagyni. Ám amikor valakivel az első találkozás során ágyba bújunk, akkor nem tudunk eltekinteni azoktól a hiányosságoktól, amik később fel sem tűnnének.

Ilyenkor leginkább technikai, vagy éppen külsőségekre irányuló hibákat fedezhetünk fel, ám ezek sokkal jobban fognak zavarni minket, mint ha mindezzel néhány randi után, egy nagyon is megszeretett személy részeiként szembesülnénk. Bár sokakban élénken él ilyenkor is a tudat, hogy „ez valójában csak egy alkalom”, ha jóformán túlélni kell az együttlétet, mert olyan borzasztónak minősül, akkor garantáltan nem érte meg idő előtt lefeküdnöd az illetővel.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»