5 dolog, amit nem csinálok az első randin – Soha!

5 dolog, amit nem csinálok az első randin – Soha!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amit nem csinálok az első randin – Soha!

Sok cikket találunk arról, hogy mit csináljunk, vagy hogyan viselkedjünk az első randin, de arról hogy mi az, amit semmiképpen ne tegyünk, már nem szól a fáma. Egy első találkozón az a legfontosabb, hogy magabiztos legyél és jól érezd magad, ahogy a partnered is. Hogy ez valóban így legyen, íme öt tanács arra vonatkozólag, hogy mit ne csinálj, amikor először randizol álmaid férfijával.

1. Sosem késem el direkt

Az első találkozó mindig meghatározó, ezért jó benyomást szeretnénk kelteni. Ezt kezdhetjük rögtön azzal, hogy pontosan érkezünk. Sok lány űz sportot abból, hogy direkt „divatosan” elkésik, de ennek semmi értelme.

Nem fogsz emiatt menőbbnek tűnni a srác szemében, sőt, sokat késni egyenesen tiszteletlenség.

Ha tudod, hogy két órába telik kivasalni a hajad, kezdj el időben készülni, ha pedig rajtad kívülálló okból késel, hívd fel, vagy küldj neki üzenetet, hogy tudja, nem direkt váratod.

via GIPHY

2. Elmondom, mihez lenne kedvem!

Senkinek nem jönnek be a határozatlan, túl szerény lányok. Ha a srác egy sushi étterembe szeretne vinni, de te nem eszel halat, vagy koktélozni vinne, de nem iszol alkoholt, mondd meg neki nyugodtan. Ha már ott ültök és akkor derül ki, hogy semmit nem tudsz rendelni, az hülyén fogja magát kivenni.

Ha az illető nem készült konkrét hellyel, hanem téged kérdez meg, hogy mit szeretnél csinálni, enni, inni, sütizni vagy sétálni, ne mondd azt, hogy neked mindegy, hanem nyugodtan közöld vele, mihez lenne kedved. Nincs szexibb egy olyan nőnél, aki tudja, mit akar.

via GIPHY

3. Nem viselek kényelmetlen ruhát

Egyszer egy randira a dögös, vadiúj tűsarkúmban mentem. Szép idő volt, és adta magát, hogy este sétáljunk egy romantikusat a Duna-parton, de sajnos tíz perc tipegés után közölnöm kellett, hogy feltörte a lábam a cipő és egy tapodtat sem tudok tovább menni. Akkor megtanultam, hogy a kényelmet nem szabad feláldozni az esztétika oltárán és ez a ruhára is vonatkozik.

via GIPHY

Ha a szexi felsőd hajlamos lecsúszni, vagy túl szűk a nadrágod, egész este kényelmetlenül ficeregsz majd és biztosan nem fogod tudni elengedni magad.

4. Nem iszom sokat

Egy pár ital nem árt meg, sőt, kellemesen oldja a kezdeti feszengést, azonban tudnod kell, hol a határ. Ha érzed, hogy kezd túlságosan a fejedbe szállni az alkohol, nyugodtan mondd, hogy neked most egyelőre elég volt és ne félj egy pohár ásványvizet rendelni, még akkor is, ha a fiú tukmálja a következő kört.

Ha józan maradsz, biztos lehetsz benne, hogy nem mondasz vagy teszel olyat, amit később megbánnál, arról nem is beszélve, hogy nincs cikibb annál, mintha úgy elázol, hogy hánysz a taxiban, vagy úgy kell hazavonszolni. 

via GIPHY

5. Nem telepszem a srácra búcsúzás után

Természetes, hogy ma már különböző közösségi média platformokon üzengetünk egymásnak, azonban vigyázz arra, hogy ne legyél túl lehengerlő ezen a téren. Ha jól sikerült a randi, ne küldj neki egy több oldalas áradozó-üzenetet, tele emojikkal, hanem hidd el, hogy egy „Köszönöm, jól éreztem magam!” bőven megteszi. Próbáld megállni azt is, hogy egyből bekövesd Facebookon, Instán, Snapchaten, stb. Ha minden oldalról kap egy értesítést, hogy lájkoltad-kommentelted-bekövetted, szegény fiú hirtelen egy kicsit soknak találhat. 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!