Szerelem / Párkapcsolat

5 ok, amiért mindenki akkor hajt rád, amikor van párod

1. Több az önbizalmad

Unalomig ismételt frázis, hogy az önbizalom fél siker, illetve hogy a legszexisebb tulajdonság egy nőn nem más, mint a magabiztosság. Nos, ha eddig nem hittük volna el, hogy ez valóban így van, akkor itt az ideje elgondolkozni rajta, hiszen ez a legfőbb oka annak, hogy ragadnák rád a férfiak, mikor nem is érdekelnek.

Egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatban ugyanis sugárzik rólad a boldogság és a férfiak vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akiken látszik, hogy „rendben vannak magukkal” és sokat mosolyognak.

Az önbizalom és a boldogság tehát bizonyítottan ellenállhatatlanná tesz!

2. Kevésbé vagy „ijesztő” számukra

Mikor van valakid, nem keresed a fiúkban a potenciális nagy őt, hanem mindegyikükhöz barátként állsz hozzá, ennek köszönhetően pedig tudat alatt is kedves és barátságos vagy velük. Nem is vagy tudatában, de párod szeretete miatt kicsit megváltozik véleményed az ellenkező nemmel kapcsolatban, méghozzá pozitív irányba. Mivel számodra a többi sráccal kapcsolatban „nincs semmi tétje” bármilyen interakciónak, laza és közvetlen vagy irányukban. Ez pedig nekik nagyon tetszik, ezért automatikusan vonzódnak hozzád. 

3. Azt akarják, amit nem kaphatnak meg

Az ember gyarló, így a tiltott gyümölcs mindig édesebb számára, ahogy a szomszéd kertje – azaz nője – is. A férfiakban aktívan dolgozik a vadász-ösztön, ezért akkor is szeretnek próbálkozni, mikor tudják, hogy az adott lány éppen foglalt. Úgy vannak vele, hogyha mégis sikerül megszerezniük, csak annál édesebb lesz, hiszen ez legyezgeti hiúságukat és egyben növeli önbizalmukat. Hiába, az urak nem rezelnek be egy kis kihívástól. 

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást