Párkapcsolat / Szerelem

5 ok, amiért a hiperérzékeny férfiaknak jutnak a legjobb csajok

5 ok, amiért a hiperérzékeny férfiaknak jutnak a legjobb csajok

A túlságosan érzékeny férfiakat többnyire lenézzük, azt gondolván, hogy nem elég erősek, azaz gyengébbek, mint más férfiak. Ahelyett azonban, hogy arra koncentrálnánk, mennyivel gyengébbek a negatív érzések elviselésének tekintetében, mint más fiúk, ideje észrevenni, hogy mi az, amiben a szupererejük rejlik! Korábban csak barátként tartottuk őket számon, akikre mindig számíthattunk, ha azonban még mindig szingli vagy, lehet, hogy mégiscsak velük kellene randiznod. A hiperérzékeny férfiak kedvesebbek, és könnyebb velük kijönni.

Jó kommunikáció nélkül nem lehet boldog párkapcsolatról beszélni – a hiperérzékeny férfiak esetében ezen a téren biztosan nincs gond. A kevésbé érzékeny férfiak jóval problémásabbak lehetnek, nehezebb velük kijönni, nem tudják úgy kifejezni az érzéseiket és a vágyaikat, mint a hiperérzékeny társaik. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden más pasiból hiányzik az érzékenység, pusztán arról van szó, hogy ők megtanulták, miként lehetnek érzékenyek, hogyan érthetik meg a saját érzéseiket, illetve másokét, hogyan lehetnek magabiztosak, esetleg megtanultak sírni.

Ők azok, akik nem lépten-nyomon a saját férfiasságukat, erejüket, sérthetetlenségüket hangsúlyozzák, hanem odafigyelnek magukra, de  törődnek a másikkal is. 

1. Gondoskodóbbak

Senki nem képes úgy gondoskodni másokról, mint egy hiperérzékeny ember. Pont úgy viselik gondját másoknak, mint ahogy maguk is elvárnák azt. Pontosan tudják, milyen az, csak ott lenni a másik számára, meghallgatni őt, és ők még élvezik is ezt a szerepet. Ez számukra egy olyan kihívás, amely nem kíván részükről áldozatot vagy erőfeszítést. Ott vannak, ha valaki sírni akar a vállukon, s képesek jó tanácsokkal ellátni.

2. Úgy érzed, általuk jobb emberré válsz

Rendkívül intuitív személyiségek, akik mindenben a legjobbat látják meg. Ez azt is jelenti, hogy nem hagynak senkit olyan szituációban, amely neki rosszat tenni. A legjobb önmagad felé terelgetnek, és maximálisan támogatnak a céljaid elérésében. 

3. Azért vannak a világon, hogy másokat boldoggá tegyenek

Mellettük soha nem unatkozol. Rajtuk nem múlhat semmi, mindent megtesznek, hogy a kapcsolatotok izgalmas és boldog legyen. A szívükben felnőttként is gyermekek még, akik a szép és a pozitív dolgok iránt lelkesednek, és az apróságokban is megtalálják az örömüket, ráadásul mindig készek arra, hogy megosszák ezt az örömöt veled. A legrosszabb körülmények között is meglátják a jót. Ha biztonságban érzik magukat melletted, nevetésből és szeretetből nem szenvedsz majd hiányt.

4. Soha nem adják fel

Ha egyszer valakit megszerettek, nem tágítanak mellőle. Annyira odaadóan képesek szeretni, hogy nem tudnak lemondani arról, akihez közel kerültek, az utolsó leheletükig harcolnak érte. Ha valakivel mégis szakítaniuk kell, az azért van, mert már a saját egészségük is veszélyben van.

mari lezhava/unsplash.com

5. Jó hallgatóságnak bizonyulnak

Varázslatos dolog találni egy érzékeny, mégis erős férfit magad mellé, aki nemcsak kérdez, de érdekli is, amit válaszolsz. Amellett, hogy jó hallgatóságod lesz, később is emlékezni fog arra, amit mondtál, esetleg vissza is idézi későbbi beszélgetésekben a korábbi mondandódat. Képes kimutatni az érzelmeit, és bátorít a céljaid elérésében. Háttérbe szorítja a saját egóját, és csapatjátékos az élet minden területén, legyen szó barátokról, családról, munkáról vagy más kapcsolatokról.

Ha tökéletes társra, férjre, gyermekeid apjára vágysz, légy kellően körültekintő: keresd az érzékeny, erős férfit! Ez talán részedről is némi szemléletváltást feltételez: légy kevésbé kritikus, értékelj jobban másokat, és előbb-utóbb biztos megtalálod az igazit.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást