Alacsony ülepű nadrágok túlzások nélkül

Alacsony ülepű nadrágok túlzások nélkül

Címlap / Stílus / Divat / Alacsony ülepű nadrágok túlzások nélkül

Még mindig él a köztudatban az a tévhit, hogy az ejtett ülepű nadrágok csak nőietlenek, formákat elrejtőek lehetnek, pedig a megfelelő szabásvonal és stílus kettőse tökéletes nyári szetteket jelenthet.

A bőszárú nadrágok

Szépen lassan, de biztosan kúsznak vissza a divatba a bőszárú nadrágok. Ezeknek nagy előnyük, hogy nem tapadnak rá a lábakra, így kiválóan lehet őket formálni, akár vékonyítani, akár vastagítani szeretnénk combjainkat. 
Nem utolsó szempont az sem, hogy a könnyed anyagból készült nadrágok nyáron nagyon kényelmes viseletet jelentenek, hiszen éppúgy hagyják szellőzni a bőrt, mint a bő szoknyák. 
Érdemes betűrt felsővel, vagy rövid toppal viselned őket, hogy a karcsú derekadat kihangsúlyozhasd.
Rövid top: H&M, 1 290 Ft 

Ejtett üleppel nőiesen

Az ejtett ülepek nem feltétlenül érnek térdig, így nem jelentik azt, hogy a fenék ívét eltakarják
Szerencsére már beszerezhetsz olyan nadrágokat, amik bár térdtől kezdenek igazán feszessé válni, a fenék vonalát nem takarják el, csupán nem olyan testhezállóak, mint amilyen egy farmer lehet. Ahogy az oversize felsők, ezek is inkább sejtetik a vonalakat, nem tárják azt a nagyközönség elé.
Tökéletes nyári, nőies viselet hozzájuk egy csőtop, vagy egy bandeau felső (természetesen nem a melltartónak készült változat).
Nadrág: Orsay, 9 000 Ft 
Top: H&M, 2 990 Ft 
Strasszos táska: CCC, 6 390 Ft 

Romantikus szettben

Az ejtett ülepű nadrág egy másik nőies vonala a romantikus stílus. Ekkor az a lényeg, hogy magát a nadrágot helyezd a központba, valamilyen feltűnő minta, vagy szín segítségével, majd árnyalatban hozzá passzoló, feszes, de visszafogott stílusú, ujjrésszel rendelkező felsőt vegyél fel. 
A szettet egy kedves balerinacipővel, vagy egy éktalpú szandállal és néhány bohém kiegészítővel bolondíthatod meg.
Mintás nadrág: Orsay, 7 500 Ft 
Cipő: CCC, 4 790 Ft 
Blúz: H&M, 5 990 Ft 

Az ejtett ülep és a laza stílus

Sokan ezt a két állítást összekötik, pedig ahogy az előbb is írtuk, ejtett üleppel is lehet valaki nőies. Ennek ellenére talán könnyebb a lazább nadrágok segítségével sportosan felöltözni.
Válassz egy kényelmes flip flop papucsot, vagy egy egyszerű sarut (esős napokon akár nőies tornacipőt), majd vegyél fel hozzá egy lazább szabású trikót, amit azonban mindenképpen tűrj be a nadrágodba.

Modern stílussal

A modern nőknek sem kell lemondaniuk az ejtett ülepről, sőt, számukra kifejezetten előnyös lehet ez a könnyen maszkulinná tehető fazon. Válassz az egyszerű nadrághoz egy magas talpú, feltűnő szandált, a nadrágodat pedig annyira tűrd fel, hogy a cipő még hangsúlyosabbá váljon.
Ezt követően egy visszafogott, földszínű vagy halvány felsőt társíts a szetthez, végül egy árnyalatban passzoló kardigánnal bolondítsd meg a végeredményt.
Nadrág: Orsay, 7 500 Ft 
Felső: H&M, 3 990 Ft 
Szandál: CCC, 7 990 Ft 
Kardigán: Esprit, 18 000 Ft 

Még több változat

Az ejtett ülepű nadrágokat viselheted háromnegyedes, vagy akár térdig érő fazonok formájában is, ám ekkor is aranyszabály, hogy kerüld a túlzásokat, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára. 
Ha még csak most barátkozol a stílussal, felsőrésznek válassz feszes, testre simuló darabokat és mindenképpen próbáld ki, milyen, ha betűröd őket a nadrágodba, még akkor is, ha elsőre elzárkóznál ettől az ötlettől. 
Emellett érdemes kacsintgatnod az overálok felé, amik nem csupán kényelmes, hanem rendkívül nőies viseletet is jelentenek egyben.
Overál: Orsay, 12 000 Ft 
Szandál: CCC, 7 190 Ft 
Táska: CCC, 6 390 Ft 
Fülbevaló: H&M, 1 790 Ft 
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást