Életmód / Ezotéria

Mi vagy az afrikai horoszkóp szerint? Erre számíthatsz még idén

Mi vagy az afrikai horoszkóp szerint? Erre számíthatsz még idén

Bőség: január

Ha januárban születtél, akkor az afrikai horoszkóp alapján a Bőség jegybe tartozol. Elszánt vagy és céltudatos, a karrierépítésben komoly sikereket érhetsz el. Figyelj azonban a munka és a magánélet egyensúlyának megtartására, mert ez még sok gondot okozhat. Sajnos a sportot sokszor hajlamos vagy elhanyagolni annak ellenére, hogy az eszeddel tudod, hogy szükséged lenne rá. A szerelemre ránézésre megbízható vagy, de azért néhány kicsapongást megengedsz magadnak időnként.

Apa: február

Ha februárban születtél, akkor a jegyed az afrikai horoszkóp alapján az Apa. Szorgalmas és megbízható vagy, komoly gyakorlatias érzékkel vagy megáldva és a környezeted mindig számíthat rád.

Humánusan gondolkodsz, és elveiddel össze próbálod egyeztetni tetteidet is. Munkádban sikeres vagy, bár nem mindig képviseled annyira a saját érdekeidet, mint amennyire lehetne. A csoport szempontjait mindig a sajátod elé teszed, legyen szó munkáról vagy a családról.

Anya: március

Az Apa jegy folytatása a márciusi Anya. A jegy szülöttei tényleg sok szempontból hasonlítanak az ideális anyára: türelmesek és megértők, de szükség esetén kemények és határozottak is tudnak lenni. Jól és gyorsan mérik fel a helyzetet és biztos kézzel választanak a rendelkezésre álló módszerek közül.

Ha márciusi vagy, akkor valószínű, hogy szinte mindig eléred a céljaidat, és nem utolsó sorban kiváló vezető lehetsz, mivel képes vagy irányítani egy egész csapatot – mint egy jól működő családot.

Család: április

Figyelmes és kedves vagy, és ezek nélkül az érzések nélkül nem is tudod jól érezni magad. A túl hideg légkörben visszahúzódóvá válsz, míg a támogató környezet az átlagosnál is ösztönzőbben hat rád. Imádod a csoportfeladatokat, és munkahelyi kollégáidra, barátaidra vagy családodra úgy tekintesz, mint összetartó, színes és szeretetteljes közösség. Néha kicsit erősebb a humorod az átlagnál, de épp ezért vagy népszerű a közösségben.

Fiú: május

Ha májusban születtél, akkor az afrikai horoszkóp szerint a Fiú jegyéhez tartozol. Energikus vagy, igazi vállalkozó szellem, aki nem hogy nem kerüli a problémákat, de kifejezetten keresi az újabbnál újabb feladatokat, kihívásokat.

Erős bizonyítási vágy ég benned, szeretnéd mindenkinek bebizonyítani tehetségedet és elszántságodat. Munkádban pontos és megbízható vagy, mindig lehet rászámítani, de néha túlpörgöd magad. Tanulj meg nemet mondani, sok nehézségtől kíméled meg magad!

Lány: június

A Fiú után a Lány jegy következik az afrikai horoszkóp szerint. Leggyakrabban lágy és optimista személyiséget takar, akinek kifinomult stílusérzéke gyakran befolyásolja a pályaválasztását is. Gyakran lesznek művészek, de ha nem, akkor is biztos, hogy otthonukat és környezetüket szépen és ízlésesen rendezik be.

Kommunikációs érzékük is kiváló, szinte mindenkivel képesek megértetni és megszerettetni magukat. Sok barátjuk van, és bár nem egyértelműen domináns típusok, mégis sokan mennek hozzájuk tanácsért.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást