A repoharakkal támogathatjuk a fenntartható jövőt!

A repoharakkal támogathatjuk a fenntartható jövőt!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A repoharakkal támogathatjuk a fenntartható jövőt!

Előbb-utóbb minden vállalkozásnál felmerül az igény a környezetbarát, fenntarthatóbb megoldásokra, amelyek gazdaságosak is egyben. Ezzel ugyanis csökkenthető a hulladékmennyiség, illetve az ebből fakadó szemétszállítás költsége, másrészt részesei lehetünk egy átjárható, környezettudatos rendszernek. (x)

Beszéljünk az újrahasználható poharakról!

Ezek a termékek remekül beemelhetők a vendéglátás bármely szektorába. A kiszolgálás során a vendégek a Cup Revolution újrahasználható poharait kapják kezükbe. Általában csak úgy hivatkoznak rájuk, hogy repohár

Mit érdemes tudni a RevoCup rendszerről? 

Az első poharak 2019-ben láttak napvilágot, ám azóta már többféle űrtartalmú is bekerült a palettába: 3, 4, 5 dl-es és 5 cl-es változat egyaránt.

Üzemeltetőként élhetünk a nyitott, átjárható rendszer lehetőségével, mely azt jelenti, hogy a vendégek a repoharakért kapott tokent a partnerhálózaton belül máshol is beválthatják, mellyel ismét egy tiszta pohár kerülhet birtokukba. Vagyis rajtunk kívül, a hálózatban lévő bármely vendéglátóhelyen, koncerthelyszínen, szórakozóhelyen is felhasználhatják a tokenjüket, újfent egy tiszta pohárért cserébe.

Amiért pedig érdemes élnünk a lehetőséggel, annak oka, hogy a rendszer hulladékmentes, fenntartható, akár 500 alkalommal is újrahasználható, emellett teljes mértékben újrahasznosítható. Ugye, milyen jól hangzik?

A környezettudatosságon túl mérsékelhetjük költségeinket, két okból is. Egyrészt a szemétszállítási költségek lefaragásával, másrészt azáltal, hogy nem jelent plusz anyagi ráfordítást a repohár az eldobható megoldásokkal szemben, nem drágább, mint a nem ökobarát opció.

A körforgásos rendszerrel pedig mindenki nyerhet, kényelmes a vendéglátóhelyek számára, a vendégeknek is, és jót teszünk a bolygónknak is.

Ismerjük meg jobban a repoharat!

A RevoCup elérhető 300, 400, 500 és 50 ml-es változatban. Ami az alapanyagát illeti, tartós polipropilén. További jellegzetessége, hogy kiváló a tűrőképessége, vagyis jól tolerálja a +110 fokos és a -20 fokos hőmérsékletet is. Ezenfelül mikrózható és mosogatógépben mosható.

A megjelenést tekintve igen sokszínű, változatos minták is fellelhetők, az élénk, vidám színkombinációk mellett speciális szimbólumokkal ellátottak, de nem ritkák az absztrakt elemeket felvonultatók sem.

Az újrahasználható poharak bámely alkalom keretében megállják a helyüket, legyen szó fesztiválról, koncertekről vagy épp mindennapos vendéglátásról. 

Mit nyerhetünk a RevoCup rendszerrel?

Hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb jövőhöz, amelyben az újrahasználat és újrahasznosítás nagyobb szerepet kap. A körforgás támogatásával, illetve az abba történő aktív bekapcsolódással jó példával járhatunk el más vállalkozások előtt. Arra ösztönözhetjük a vendégeket is, hogy legyenek tudatosabbak és helyezzék fókuszba a környezetvédelmet. 

Jelentős mértékben csökkenthetjük a hulladékmennyiséget és a költségeinket, a megspórolt összeget pedig vállalkozásfejlesztésre fordíthatjuk.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!