A bézs is lehet izgalmas! Így hordd idén nyáron

A bézs is lehet izgalmas! Így hordd idén nyáron

Címlap / Stílus / Divat / A bézs is lehet izgalmas! Így hordd idén nyáron

A bézs egy nagyon semleges, visszafogott és egyszerű szín, emiatt sokan kifejezetten unalmasnak is tartják. Nem úgy a tervezők! Idén továbbra is nagy sláger a pasztell és vele együtt a bézs. A kérdés már csak az, hogyan tudod beilleszteni a ruhatáradba? Mutatjuk!

Az idei nyár valódi slágere

A bézs egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen színnel lehet kombinálni, pontosan semlegessége miatt.

Bár a fehér sem egy tipikusan élénk árnyalat, amihez nagyon meg kell gondolnod, mit veszel fel, mégis láthatod, milyen tökéletesen illik a bézshez.

Ennél az összeállításnál keresve sem találnál szebbet és divatosabbat idén nyáron: a fekete pántos szandál, az A-vonalú magasderekú szoknya és a crop top olyan fantasztikus páros, amit igazán nehéz überelni.

 

Lezser nadrág

A fehérrel és feketével vitathatatlanul jól mutat a bézs, utóbbira ez az összeállítás is jó példa.

A korábbi, nőies szett után láthatod, hogy kényelmesen laza is lehet egy bézs összeállítás.

Ennél a szettnél is megjelenik a derékszabás, ami még egyértelműbbé teszi, hogy idén kihagyhatatlan része a divatnak ez a fazon.

Itt azonban inkább a laza, fekete ing dominál, és a feltűnően egyszerű, ám végtelenül kényelmes papucs.

Városnézéshez tökéletes!

 

Esti andalgáshoz

Ebben a szettben is fehérrel kombinálták a bézst, de egyébként bármilyen más színnel, és persze mintával is összeboronálhatod.

Ha végre valami változatosságra vágysz, akkor jó ötlet lehet egy oversized, bézs pulóvert magaddal vinned az esti andalgásra.

Amellett, hogy egész biztosan nem fogsz fázni, garantáltan kényelmes és divatos felsőbe bújhatsz a segítségével.

Az csak extra ráadás, hogy egy ilyen pulóver még a legszexibb szettet is kellően szoliddá varázsolja, úgyhogy akkor is támaszkodhatsz rá, ha nappal egy extrém rövid nadrágban sétálgattál.

 

A legjobb overálok egyike

Már néhány éve divatosak ismét az overálok, függetlenül attól, hogy rövid, vagy éppen hosszú fazonról beszélünk.

Természetesen a bézs overál is kiváló választás, ha kicsit megújítanád a ruhatáradat, de természetesen szoknyát, vagy éppen rövidnadrágot is vehetsz ebben a színben.

Ezt az összeállítást a különleges minta teszi egyedivé, és jó, ha megfigyeled a táskát is, ami az egyik legjobb választás a bézs mellé.

A lakberendezésbe szintén visszatértek a fonott, természetes anyagok, és a divatban is újra feltűntek – bézs mellé egyenesen tökéletesek!

 

Hűvösebb napokon is jó választás

Bár az idei nyár nagyon korán jött, cserébe nem tartogatott idáig túl sok valóban forró napot – de ez kifejezetten jót tesz akkor, ha szeretsz változatosan öltözködni.

Mielőtt ráunnál a szoknyákra, a ruhákra, vagy éppen a sortokra, visszatérhetsz kicsit az őszhöz.

Egy kevésbé meleg cicanadrághoz, vagy egy sztreccs farmerhez is kiváló választás az ejtett fazonú, bézs színű, laza felső.

Ha valóban hűvösre fordul az idő, felvehetsz hozzá egy kardigánt, kiskabátot, de ezt azonnal le is veheted, ha végre kisüt a nap.

 

Hangold össze a cipődet és a felsődet

Ha tanácstalan vagy az aktuális szetted illetően, ezt a praktikát érdemes megfoganod: öltözz fel semlegesen (pl. vegyél fel egy farmert és egy világos színű, ejtett blúzt), majd válaszd meg úgy a kardigánodat és a cipődet, hogy azok harmonizáljanak egymással.

Egyszerűen nem lehet melléfogni vele!

És mi is lehetne jobb választás idén, mint egy bézs cipő, és egy hozzápasszoló pulóver, kabát, vagy akár blúz?

Az csak felteszi az i-re a pontot, hogy a mokaszinok nem csak kényelmesek, hanem újfent divatosak is – az átmeneti évszakokban pont úgy megállják a helyüket, mint a nyárestéken.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást