A 7 legjobb kristály szorongás és stressz enyhítéséhez

A 7 legjobb kristály szorongás és stressz enyhítéséhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / A 7 legjobb kristály szorongás és stressz enyhítéséhez

A megfelelő nyugtató kristályok segíthetnek eltávolítani a stressz súlyát, és nagyobb esélyt adhat testünknek és elménknek a gyógyulásra. Ebben a listában olyan szorongás ellenes kristályokat találsz, amelyek helyreállítják az egyensúlyt, és erőt adhatnak a leküzdéshez. (x)

Hogyan tudhatjuk, melyik a megfelelő kristály számunkra?

Először is, vessünk egy gyors pillantást arra, hogyan tudod eldönteni, hogy ezek közül a kristályok közül melyikre van most a legnagyobb szükséged. Néha nehéz megfejteni, mi okozza a stresszt vagy a szorongást, ezért nem mindig tudjuk kiválasztani a megfelelő kristályt a munkához.

Csak annyit kell tenned, hogy a kristályt a bőrödre helyezed, lehetőleg valamelyik energiaközpontodra. Érezni fogod a rezgéseket, ha testednek és elmédnek most erre van szüksége.

A 7 legjobb szorongás és stressz kristály

Most pedig nézzük meg, mely kristályokat érdemes használni a szorongás és a stressz kezelésében:

1. Rózsakvarc

Az érzelmek kiegyensúlyozására az első választás mindig a rózsakvarc legyen. Ez egy erős kő, amely arra is emlékeztethet, hogy együttérzést mutass önmagad iránt a megpróbáltatásokkal teli időkben.

A rózsakvarc felhasználásának legjobb módja az ékszerek, mert így a bőr közelében marad. Meditálhatsz is a tenyeredben lévő kövekkel, hogy segíts az elméd összpontosításában és az érzelmeid központosításában. Ez egy nagyszerű kristály a stresszhez, mivel segít megnyugtatni és összpontosítani a figyelmet.

2. Ametiszt

Ha akut tünetektől szenvedsz, és gyakran pánikrohamaid vannak, akkor az ametiszt ásvány lehet a megfelelő választás, amelyek segíthet a szorongásban. Segít ellazítani az elmét, így láthatjuk a kiutat a stresszes helyzetből. Nyugalmat és békét is vonz, ami azt jelenti, hogy kevésbé fordulnak elő stresszes ingerek.

3. Holdkő

A holdkövek remek kövek a szorongás ellen azok számára, akik elveszettnek érzik magukat a sötétben, vagy nem látnak előre vezető utat. A szorongás okozta metaforikus felhők eltávolítására szolgál.

Viselhetjük ékszerben, vagy tarthatunk egy követ a zsebünkben, amikor olyan helyzetekbe kerülünk, amelyek szorongást okoznak.

A legjobb, ha magunkkal viszük jelzőfényként, hogy megvilágítsa az utat.

4. Lepidolit

Ha általában magas a stressz az életünkben a munkánk vagy az élethelyzetünk miatt, akkor jó ötlet a lepidolit közelben való tartása. Ez a kő részben lítiumból áll, amely általában megtalálható a szorongás elleni gyógyszerekben, ami azt jelenti, hogy hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.

A legjobb hely, ahol lepidolit köveket tarthatsz otthonodban a szorongás ellen, a hálószobádban. Segít helyreállítani a lelki jólétét alvás közben.

5. Szodalit

Ha az elméd pánik vagy stressz miatt hajlamos elkalandozni vagy eltávolodni tőled, a szodalit ásvány segíthet a középpontba helyezésben. A béke kövének nevezik, és pontosan ezt adhatja, különösen olyan helyzetben, amikor a higgadtság a legjobb módja annak, hogy átvészeljük ezeket a pillanatokat.

Ha megnyugtató kristályokat keresel, ezek nagyszerű kiindulópontok, és nagyban hozzájárulnak a szorongás elfojtásához.

6. Citrin

A citrin élénk színe és a napfény aurája segít örömet okozni a sötét napokban. A kő közel tartása meleget tud nyújtani, szinte olyan, mint a nyár egy pillanata egy téli napon. Önbizalmat és hitet is ad abban, hogy jó döntéseket hozzál.

A napsütés és az erő fokozása érdekében tartsd a citrint a kezedben, amikor bátorságra van szükséged egy döntés meghozatalához, vagy ha szorongsz egy interjú miatt.

7. Tiszta kvarc

Ez az egyik legjobb gyógyító kő, amit beszerezhetsz, és az egyik legerősebb kristály, amely segít a szorongásban. A tiszta kvarc segíthet megtalálni a belső békét, még a legnehezebb helyzetekben is.

Az átlátszó kvarcot rendszeresen használják az energiagyógyító összejöveteleken, ezért érdemes vele meditálni. Más kövek tulajdonságait is felerősíti, így ideális kiegészítője lehet a kristályrácsnak.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!