2011-es tavaszi trendek munkahelyre

2011-es tavaszi trendek munkahelyre

Címlap / Stílus / Divat / 2011-es tavaszi trendek munkahelyre

Az idei divat kedvenc trendjeinek megvannak az office-változatai is. 6 tavaszi trend, amelyet az idei meleg szezonban munkahelyre is viselhetünk.

Állatminták

A leopárd, zebra és egyéb állatminták az idei kedvenceink lehetnek. Ezek a minták igazán kifinomulttá teszik a munkahelyi öltözéket. Arra azonban figyelni kell, hogy ne hordjunk túl sokat belőle, párosítsuk semleges, egyszínű ruhadarabokkal.


Ruffian, Louis Vuitton, Altuzarra

Színek

Fényes anyagok, élénk színek jellemzik a 2011-es tavaszi divatot. Bátran vidítsuk fel munkahelyi öltözetünket, és hordjunk színeket! Akár egy színes magassarkú cipővel, vagy vidám blézerrel is feldobhatjuk munkahelyi viseletünket.


Prada. Gucci. Carolina Herrera

Vegyes minták

A minták keverésével különleges textúrákat érhetünk el. A csíkos vagy kockás minták jól mennek a pöttyössel. Mindig figyeljünk, hogy nagy mintákhoz aprókat párosítsunk. A színválasztás sem mindegy, hasonló tónusú színeket párosítsunk, hisz a különböző mintájú ellentétes színek használatával papagályossá válhatunk – ezt pedig kerülnünk kell munkahelyen.


Rodarte. Versus. Milly

Átlátszó

Az átlátszó blúzok és ruhák a finom nőiességet jelképezik. Munkahelyre csak réteges öltözködés alá ajánlott.


Valentino. Richard Chai. Jason Wu

Teljesen fehérben

A teljesen fehér vagy részben fehér munkahelyi öltözet lesz idén tavasszal az új „egyenruha”.


 Derek Lam. Valentino. Elie Tahari

Csipke

A romantikus csipke az idei tavaszi divat uralkodó tendenciája. A csipkeruhák és csipkés felsők sikket visznek az egyszerű hátköznapokba is. Munkahelyre kipróbálhatsz egy csipkés ceruzaszoknyát vagy egy csipkefodros blúzt is.


 Givenchy. Twenty8Twelve. Dolce and Gabbana
 

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!