2011-es tavaszi trendek munkahelyre

2011-es tavaszi trendek munkahelyre

Címlap / Stílus / Divat / 2011-es tavaszi trendek munkahelyre

Az idei divat kedvenc trendjeinek megvannak az office-változatai is. 6 tavaszi trend, amelyet az idei meleg szezonban munkahelyre is viselhetünk.

Állatminták

A leopárd, zebra és egyéb állatminták az idei kedvenceink lehetnek. Ezek a minták igazán kifinomulttá teszik a munkahelyi öltözéket. Arra azonban figyelni kell, hogy ne hordjunk túl sokat belőle, párosítsuk semleges, egyszínű ruhadarabokkal.


Ruffian, Louis Vuitton, Altuzarra

Színek

Fényes anyagok, élénk színek jellemzik a 2011-es tavaszi divatot. Bátran vidítsuk fel munkahelyi öltözetünket, és hordjunk színeket! Akár egy színes magassarkú cipővel, vagy vidám blézerrel is feldobhatjuk munkahelyi viseletünket.


Prada. Gucci. Carolina Herrera

Vegyes minták

A minták keverésével különleges textúrákat érhetünk el. A csíkos vagy kockás minták jól mennek a pöttyössel. Mindig figyeljünk, hogy nagy mintákhoz aprókat párosítsunk. A színválasztás sem mindegy, hasonló tónusú színeket párosítsunk, hisz a különböző mintájú ellentétes színek használatával papagályossá válhatunk – ezt pedig kerülnünk kell munkahelyen.


Rodarte. Versus. Milly

Átlátszó

Az átlátszó blúzok és ruhák a finom nőiességet jelképezik. Munkahelyre csak réteges öltözködés alá ajánlott.


Valentino. Richard Chai. Jason Wu

Teljesen fehérben

A teljesen fehér vagy részben fehér munkahelyi öltözet lesz idén tavasszal az új „egyenruha”.


 Derek Lam. Valentino. Elie Tahari

Csipke

A romantikus csipke az idei tavaszi divat uralkodó tendenciája. A csipkeruhák és csipkés felsők sikket visznek az egyszerű hátköznapokba is. Munkahelyre kipróbálhatsz egy csipkés ceruzaszoknyát vagy egy csipkefodros blúzt is.


 Givenchy. Twenty8Twelve. Dolce and Gabbana
 

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!