Szemfestési tippek zöld szemre + Video

Szemfestési tippek zöld szemre + Video

Címlap / Stílus / Arc / Szemfestési tippek zöld szemre + Video

A zöld szem gyönyörű és különleges, szerencsés vagy, ha ilyen színű a szemed. Tekintsd meg a következő smink ötleteket zöld szemre.

Zöld szemfesték

A zöld szemet a legkönnyebb azonos színű árnyalattal kiemelni, ezzel a módszerrel nem hibázhatunk. A képen látható szemfesték alkalmazásához három különböző árnyalatú szemfestékre lesz szükségünk: sötétzöld, világos zöld és bézs szemhéjpúder.
A bézs árnyalat a szemöldökcsont alá kerül, a világoszöld a szemhéj felső részére, míg a sötétzöld a szempillák mentén kerül fel. Barna szemceruzával és barna szempillaspirállal fejezhetjük be a szem sminkelését.

Az elegáns visszafogott

Vigyünk fel egy bézs alapot a szemhéjra, majd húzzunk egy íves sötétbarna tusvonalat a felső szempillák vonala felett.
Egy fehér szemceruzával fessük be az alsó szemhéj peremét, így megnyitjuk a tekintetet. Végül sötétbarna szempillaspirált alkalmazzunk.

A füstös zöld

A zöldek különböző árnyalatával különleges zöld füstös szemet hozhatunk létre. Próbáljunk macskaszemet rajzolni, majd ujjunkkal kenjük el a határvonalat a füstös hatás elérésének érdekében.
A szemek belső sarkait világosítsuk egy világoszöld szemceruzával, így megnyitjuk a tekintetet.

Az arabos kiemelt szemek

Ha igazán vadító, igéző tekintetet szeretnénk, egy sötétbarna vagy fekete szemceruzával húzzuk meg a szem belső körvonalát.
A felső szemhéj külső részén a vonal lehet vastagabb, így elnyújtjuk optikailag a szem vonalát.

A pirosas árnyalatok

Mint tudjuk, a zöld ellentétes színe a vörös, nem meglepő ezért, ha csodálatosan mutat a zöld szem mellett a piros minden árnyalata – válasszuk a pinkeket és pirosas lilákat.

A szürkéskékek

Ha a szemszíned kicsit a kék felé megy, bátran használd a szürkéskék színeket!
A semleges kék tónusú szemfesték kiemeli különleges árnyalatú szemed.

Visszafogott nappali

Ideális nappali smink a barackszínű/rózsaszínes árnyalatú szemfesték.
Egy krém állagú bőrszínű alapfesték alkalmazása után satírozz rószaszín árnyalatot a felső és alsó szemhéjadra.

Szürke

A sötétszürke egy univerzális szín, amely minden szemszínhez illik. A zöld szemhez pedig különösen talál, hisz kiemeli a szemszín mélységét. A képen látható sminkhez legalább 2 különböző árnyalatú szürke szemhéjpúderre lesz szükséged és egy sötétszürke szemceruzára.
A szemöldök alatti részt fesd világosszürkére, a szemhéj alsó harmadát fesd sötétszürkére, majd satírozd el. A szemceruzával húzz vonalat a felső és alsó szempillák mentén.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!