Bakancslista friss házasoknak

Bakancslista friss házasoknak

Címlap / Szerelem / Esküvő / Bakancslista friss házasoknak

Ki mondta, hogy az esküvő és a nászút után vissza kell térnetek a hétköznapokba? Hiszen az igazi kaland csak most vette kezdetét! Ha még nincsenek betáblázva a szabadnapok és a hétvégék programokkal, akkor készítsetek ti is egy közös bakancslistát azokról a dolgokról, amiket mindig is ki szerettetek volna próbálni. Így nem csak a terveiteket valósíthatjátok meg, de egymáshoz is közelebb kerülhettek. Ha pedig szükségetek lenne egy kis ihletre a listához, válogassatok a legjobb ötletek közül.

Romantikus lelkeknek

1. Egy nyugodt piknik nem csak a filmekben tűnik jó programnak. Hát még ha egy kis extrával is megfűszerezitek!

Dobjatok össze néhány finom szendvicset, vegyetek elő egy üveg bort, és irány a kert – de szigorúan sötétedés után. A legjobb, ha augusztusra időzítitek, mert ilyenkor közelíti meg a Földet a Perseida hullócsillag raj. Persze a párnákról és a díszítésről se feledkezzetek meg.

2. Éljétek át ismét a legelső randevútok részleteit. Teljesen mindegy, hogy étteremben voltatok, vagy csak sétáltatok egyet.

A lényeg, hogy ugyanazt a programot csináljátok végig az elejétől a végéig; idézzétek fel, hogy éreztétek magatokat, miről beszélgettetek, mit gondoltatok egymástól. Persze az este befejezésén kedvetekre változtathattok.

Sport rajongóknak

1. Ugorjatok le a Balatonra, és próbáljatok ki annyi vízi sportot, amennyit csak bírtok.

Ha benne vagytok az extrémebb helyzetekben, akkor a wakeboardot nektek találták ki, de ha inkább nyugodtabb programra vágytok, vágjatok bele egy kis vitorlázásba.

2. Ha egyébként is gyakran neveztek be versenyekre, ezúttal legyetek alkotórészei az eseménynek!

A legtöbb rendezvényen örülnek a segítségnek!

Jövő hónapban például Magyarországra is megérkezik a Legion Run akadályverseny, ahol önkéntesként együtt segíthettek a résztvevőknek végigküzdeni a távon.

Kalandoroknak

1. Tűzzétek ki célnak, hogy az elkövetkező 7 évben minden kontinensről begyűjtötök egy képeslapot, amire ráírjátok az utazás legemlékezetesebb pillanatait.

Ha sikerült kipipálnotok, jöhetnek az országok is…

2. Attól, hogy összeházasodtatok, még nem kell búcsút vennetek a randiktól és a vele járó izgalmaktól.

Sőt, most végre lehetőségetek van még több kalandot belecsempészni a találkozókba, és megcélozni a csillagokat.

És ezt nem képletesen értjük. Szerezzetek magatoknak örök emléket egy hőlégballonos randiról, vagy izguljatok végig együtt egy sétarepülést

Kisgyermekeseknek

1. Utazzatok le nyaralásképpen egy homokos tópartra vagy akár egy tengerpartra, és építsétek meg közösen a legnagyobb homokvárat, amit valaha is láttatok.

2. Néhány évente Magyarországon is születnek bébi tigrisek, akiket pár hónapos korig a látogatók is megsimogathatnak.

Utazzatok el együtt az állatkertbe, és örökítsétek meg a pillanatot, amikor a gyermeketek először érinti meg az kistigrist.

Kísérletezőknek

1. Szilveszterkor utazzatok el kettesben egy havas helyre, de mindenképpen olyan szállást válasszatok, ahol van kandalló.

Este gyújtsátok be, vegyetek elő egy üveg bort, és hagyjátok, hogy felforrósodjon a hangulat köztetek.

2. Mondjátok el egymásnak, milyen extrém helyen esnétek egymásnak a legszívesebben.

Lehet az tengerparton, repülőtéri mosdóban vagy kint az erkélyen, a lényeg, hogy mindketten benne legyetek. Persze azért óvatosan a szemtanúkkal!

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!