A legdivatosabb őszi/téli cipők

A legdivatosabb őszi/téli cipők

Címlap / Stílus / Divat / A legdivatosabb őszi/téli cipők

A hideg szezonra a legtöbb nő nemcsak új ruhákat szerez be, hanem új cipőket is. Íme egy kis ízelítő, mely darabokban lehetsz most igazán trendi és stílusos!

Fehér szín, nem csak nyáron

A világos színek – főleg a fehér- leginkább a tavaszi, nyári hónapokban népszerűek, azonban idén ősztől ne száműzzük őket a cipős szekrény mélyére, ugyanis hatalmas divat lesz a borúsabb időkben is! Természetesen ne az esős, saras napokon kapjuk magunkra, viszont máskor bátran hordhatjuk.
Tudd, a meleg hónapok elmúltával nem kell rögtön a sötétebb árnyalatokhoz kapnunk, mivel mikor is jönne jobbkor olyan szívmelengető, tiszta szín, mint a fehér, mint most? Szinte mindenhez passzol, lehetünk benne elegánsak, lazák és vagányak, attól függően, mihez párosítjuk. Nagyszerűen mutat például fehér szőrmekabáttal, mely óriási divat lesz az idén.
Mary Katrantzou, Gabriele Colangelo

Színek harmóniája

Ahogy már említettük, nem kell egyből fekete, vagy barna cipellőkhöz sietnünk a boltokban, mivel mind a stílusodnak, mind a hangulatodnak jót tesz egy kis szín. A legjobb, ha lábbelidet nem csupán egyetlen árnyalat díszíti, hanem minimum kettő, így még vidámabb és bohókásabb megjelenést kölcsönöz.
Amennyiben túl harsánynak találod azt, hogy az egész cipőd egy kanárira hasonlít, akkor megteheted, hogy csak a cipőfűzőt cseréled ki egy élénk, feltűnő színűre! Meglátod, egy idő után annyira beleszeretsz, hogy később már bátrabban hordasz merészebb darabokat!
Matthew Williamson, Karen Walker

Wesko csizmák

A western csizmák divatja újra előtérbe került, és már a rövidebb szárú, bokacsizmák világában is megjelentek. Igazán vagány és domináns kinézetet kölcsönöz, bár inkább nadrágokhoz illik, mint szoknyákhoz.
Férfiak és nők esetében egyaránt trendi lesz, így mindkét nem nyugodtan hordhatja. Kicsi sarkuk miatt nagyon kényelmes viseletek, ezért szinte bárhova felveheted, biztosan nem fogja törni a lábad, és hosszú gyaloglás után sem fognak sajogni az alsó végtagjaid!
Marc by Marc Jacobs, Diesel

Állati cipők

Az állatbőr lábbelik szintén helyet kaptak az őszi ranglistán, az állatvédők nagy bánatára, ugyanis ha igazán divatos akarsz lenni, akkor a tervezők szerint mindenképp valódi bőrt válasszál ( bár tegyük hozzá, nagyon jó utánzatokat is lehet kapni).
Hogy mik lesznek a legtrendibbek? Az első helyen természetesen a kígyó és a krokodilbőr szerepel, de már a vadmacskák szőrméje és bőre is rákerült a divatrajongók csizmáira.  
Etro, Mulberry

Magas szárú csizmák

A Micsoda nő után a combig érő csizmák hatalmas népszerűségnek örvendtek, aztán egy kis szünet után újra reneszánszukat élik. Minél hosszabb a száruk, annál jobb, mivel igazán szexis és nőies lábakat formál.
Ha valódi csábító démon szeretnél lenni, akkor mindenképp tűsarkú változatot válassz, azonban munkahelyre nem biztos, hogy a legjobb viselet, így oda inkább szolidabb, térd alá érő darabokat keress!
Versus, Emilio Pucci

Metálos csillogás

Bulikba már régóta divatosak a metálos csillogású ruhadarabok, azonban ez a fény most lekúszott a cipőkre is! Felejtsd el néha a megszokott matt, vagy lakkozott kreációkat és válassz a baráti összejövetelekre metálos darabokat!
Ezek a tekintetet vonzó lábbelik az egyik legnagyobb slágerei az ősznek, főleg akkor, ha annak árnyalataiban – arany, rozsdabarna, sötétzöld- pompáznak.
Blumarine, Temperley London

Különböző anyagok ötvözete

Sokáig hallhattuk azt az öltözködés terén, hogy ha lehet, ne kombináljunk különböző anyagokat. Ez a szabály azonban megdőlni látszik, ugyanis mind a ruhák, mind a cipők tekintetében megjelentek azok a darabok, melyek egynél több anyagot hordoznak magukon. Választhatsz olyan kreációkat például, ahol kombinálják a bőrt, a hasított bőrt, az állati szőrt, a műanyagot, textilt, stb.
Vivienne Westwood, Acne
Egy szép cipő az egész megjelenésünkre felteszi a pontot, így nem is csoda, hogy a legtöbb nő hatalmas összegeket képes kiadni egy-egy mutatós darabért. Viszont tudni kell, bármi is legyen az aktuális divat, a lényeg, hogy olyan lábbelit válasszunk, ami illik egyéniségünkhöz és jól érezzük magunkat benne.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!