Kerüld a tömeget, vásárolj online karácsonyra! Íme, a mi kedvenceink, lelőhelyekkel

Kerüld a tömeget, vásárolj online karácsonyra! Íme, a mi kedvenceink, lelőhelyekkel

Címlap / Életmód / Család / Kerüld a tömeget, vásárolj online karácsonyra! Íme, a mi kedvenceink, lelőhelyekkel

Amikor a családtagoknak választunk ajándékot, mindig egy kicsit nehezebb a dolgunk, hiszen igazán személyes ünneplést szeretnénk, amihez hozzátartozik a személyre szabott ajándék is. Természetesen nem az ajándék az ünnep legfontosabb adaléka, ugyanakkor mindenki örül a meglepetésnek, és szeretne másoknak is örömöt okozni. Most azonban kicsit nehézkesebb az ajándékok beszerzése. Segítünk!

Ha valaki nem egy kézműves alkat, annak hiába soroljuk a jobbnál-jobb DIY ötleteinket, csak pislogna, kapkodná a fejét, hogy mégis hogyan csinálja ő meg ezeket… Természetes, hogy nem mindenkinek van jó kézügyessége, és van, aki nem is érez kedvet magában arra, hogy elkészítse a karácsonyi ajándékot. Hajlamosak vagyunk kicsit megbélyegezni ezeket az embereket, hogy nem is törekednek arra, hogy igazán személyes ajándékkal lepjék meg szeretteiket. De mivel a tusfürdő-testápoló szetten túl is van választék, ráadásul ma már minden online is beszerezhető, vásárolni is lehet olyan meglepetést, aminek igazán örül a megajándékozott. Lássuk, mit válassz, ha becses családtagról van szó.

Anyának

Anya a család lelke. Ő az, aki mindent összetart akkor is, ha már nagyon nehéz. Ahhoz, hogy eltaláld, minek örülne igazán, nem kell túl sokat gondolkodnod. Minden anya fáradt az év végére, pihenésre van szüksége. Egy kis kényeztetésre, egy kis én-időre. Válassz hát olyan ajándékot, amellyel hozzásegíted őt ahhoz, hogy ki tudjon kapcsolni egy kicsit. Jó választás lehet akár egy jó kis ajándékutalvány egy szépségszalonba, de nézd csak, nekünk is van két jó ötletünk.  

1. Rituals, 2. Sinsay (háttér: kunst-mp/istockphoto.com)
  1. Nyugtató kozmetikumok – THE RITUAL OF KARMA Soothing Collection

Csodás ajándékocsomag, ami tartalmaz egy isteni tusfürdőt, testradírt, testápoló krémet és egy haj- és testpermetet. A fürdőszobába csempészi a nyár illatait a lótuszvirág és a fehér tea aromájával. A termékek nyugtató hatással bírnak, pazar felüdülést ígérnek. Az ajándékszettet egy szépséges, ráadásul újrahasznosítható, luxus dobozban kaphatja meg anyukád. 

  1. Karácsonyi pizsamaszett alvómaszkkal, a Sinsaytől

A finom, forró fürdő után jöhet a jóleső, pihentető alvás ebben a cuki szettben. Pihe-puha anyagból készült, igazi karácsonyi hangulatú pizsi, zokni és egy alvómaszk van a csomagban, ami annyira cuki, hogy nehéz neki ellenállni. Minden anyuka örülne neki.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»