Így viseld a tél legdivatosabb műszörme kabátjait- lelőhelyekkel

Így viseld a tél legdivatosabb műszörme kabátjait- lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / Így viseld a tél legdivatosabb műszörme kabátjait- lelőhelyekkel

Az elmúlt pár évben már a legnagyobb divatguruk és világhírű divatházak is átálltak a szőrmebundára. A színes repertoárból alig tudtunk válogatni.

Ahogy beköszöntenek a hidegebb napok, egyre nagyobb szükségünk lesz egy stílusos, ám meleg kabátra. A műszőrmét az utóbbi pár évben csúcsra járatták, már tényleg a legnagyobb világsztárok is emellett teszik le a voksukat a valódi szőrmekabátokkal szemben. És szerencsére a legújabb szőrmék már abszolút nem keltenek műanyag hatást, pihe-puha bundaként ölelnek körül minket még a leghidegebb napokon is. 

Ha feldobnád a ruhatáradat egy új kiegészítővel, én azt ajánlom, egy szőrmebunda legyen az. Sokféle szín, forma, minta és fazon közül válogathatunk és szerencsére elég sok márka dobta be az idei évben is a választékába ezeket a szuper darabokat. És a legjobb, hogy bármilyen alkalomra megállják a helyüket – csak jól kell kiválasztani. 

Állatminta

Ebben a szezonban már nem először írunk az állatmintákról, ugyanis az egyik legnagyobb trenddé váltak ezek a darabok és a népszerűségük csak napról napra nő. Mindegy, hogy milyen állatról mintázták a szőrmét, legyen az tigris vagy leopárd, egy ilyen kabátban biztos, hogy divatdiktátor leszel.  

1. Guess, 2. Modivo, 3. H&M, 4. H&M (illusztráció: ma_rish/istockphoto.com)

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»