8 dolog, amit a hatalmas szívű lányok mindig megtesznek a rossz pasiért

8 dolog, amit a hatalmas szívű lányok mindig megtesznek a rossz pasiért

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 8 dolog, amit a hatalmas szívű lányok mindig megtesznek a rossz pasiért

Vannak azok a lányok, akiknek hatalmas szívük van, és olyannyira kedvesek, megértőek, hogy nagyon sok mindent képesek megbocsátani. Mindig próbálják beleképzelni magukat mások helyzetébe, és emiatt sokkal jobban megértik az embereket. Épp ezért azok a lányok, akik ilyen nagy szívvel rendelkeznek, sokszor a nem megfelelő srácért olyan butaságokat is megtesznek, amiket később mindig meg is bánnak. Ha az alábbiakat te is csináltad már, közéjük tartozol!

1. Volt már arra példa, hogy napokat vártál egy srác válaszára, noha tudtad, hogy a telefonja nála van, és bármikor vissza tudna írni. Mégis, amikor erre 48 órával később sor került, te nem tudtad türtőztetni a lelkesedésed, és szinte azonnal válaszoltál is neki…

2. A pasi már egyszer összetörte a szíved, és nagyon nehéz volt kiheverned a dolgot. Amikor viszont ismét kopogtatott az ajtódon, te adtál neki még egy esélyt, mert úgy hitted, mindenki megérdemel egy újabb lehetőséget. A végén viszont ismét csalódnod kellett benne…8 dolog, amit a hatalmas szívű lányok mindig megtesznek a rossz pasiért3. Folyton kifogásokat kerestél arra, miért viselkedik veled olyan rosszul a pasi, mert szeretted volna meggyőzni magad arról, hogy csak beképzeled a dolgokat. Szeretted volna elhinni, hogy azért nem keres téged, mert összezavarták az erős érzései, vagy hogy amikorlemondja a programot, tényleg fontos dolga van; de sajnos az esetek többségében egyik sem igaz.

4. Az egész világodat köré építetted, és szinte ő volt a legfontosabb személy az életedben, akiért bármit megtettél volna. Miközben neki te egyáltalán nem jelentetted a világot, és csak kis mértékben viszonozta az érzéseidet, ha éppen magányos volt.

5. Képes voltál az egész programtervedet a sutba vágni, mert őaz utolsó pillanatban kitalálta, hogy ráér, és találkozhatnátok. Noha a szíved mélyén tudtad, hogy már sosem tenné ezt meg a kedvedért… De annyira szeretted volna látni, hogy ebbe inkább bele sem gondoltál.

6. Lefeküdtél vele, noha legszívesebben még vártál volna ezzel, mert nem álltál rá készen. Ugyanakkor tudtad, hogy ő ezt szeretné, és bíztál abban, hogy az intimitással sikerül lenyűgöznöd és megnyerned magadnak. Amikor pedig erre nem került sor, a szíved jobban összetört, mint valaha. 8 dolog, amit a hatalmas szívű lányok mindig megtesznek a rossz pasiért 7. Nem szóltál semmit, amikor olyan dolgot tett, amivel mélyen megbántott vagy megalázott téged. Mert attól féltél, ha őszintén kimondod a véleményed, azzal csak még nagyobb feszültséget teremtesz, és elüldözöd magad mellől; pedig már olyan sokat küzdöttél azért, hogy végre együtt legyetek!

8. Láttad, hogy más lányokkal is flörtöl, és borzasztóan bántotta az önbecsülésed, de mégsem akartál jelenetet rendezni nyilvánosan. Sőt, megpróbáltad rábeszélni magad arra, hogy igazából csak az számít, hogy a nap végén hozzád jön haza, és nem azokat a lányokat választja. De titokban tudtad, hogy egyre nehezebben tudsz megbízni benne.Ha a fenti dolgokat mind átélted már egy férfi miatt, ideje ráébredned, hogy egy ilyen srác miatt egyáltalán nem éri meg lelkileg romokban heverned. Ha valaki nem látja, hogy milyen különleges vagy, és mennyire tudsz szeretni, akkor az a személy ezt soha nem is lesz képes viszonozni. Addig pedig te sem lehetsz boldog!

Képek forrása: pexels.com

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!