Párkapcsolat / Szerelem

6 dolog, ami miatt minden férfi izgul – Csak jól rejtegetik

6 dolog, ami miatt minden férfi izgul – Csak jól rejtegetik

1. „Biztos, hogy elég jól nézek ki? Nem kopaszodom túl korán?”

A nők általában sokat izgulnak a külsejük miatt, de tévhit lenne azt gondolni, hogy a férfiak ezzel nem igazán foglalkoznak, ha tükörbe néznek! Ők is hajlamosak idegeskedni amiatt, hogy elég magasak-e, mennyire sportosak és izmosak, milyen a hajuk, és persze a kopaszodás is nagy félelem számukra.

Egymás között viszont csak ritkán jönnek szóba ezek a témák, így inkább megtartják maguknak az önbizalomhiánnyal kapcsolatos gondolataikat. Ha szeretnéd felkelteni egy férfi érdeklődését, bókolj neki; ezzel azonnal szerzel nála néhány jó pontot!

2. „Meg tudok felelni neki?”

Több területen is felmerül náluk ez a kérdés. Ha épp az ágyban vagytok, akkor szexuális értelemben izgul amiatt, hogy meg tud-e felelni, ha a barátaiddal találkoztok, akkor amiatt aggódik, hogy elég szórakoztató-e, és így tovább. A férfiak a társadalmi nyomás miatt kénytelenek minden helyzetben határozottnak, magabiztosnak tűnni, és izgulásnak nyomát sem mutatni. Nem csoda, hogy sokszor egy első randi előtt ők jobban aggódnak, mint a nők!

3. „Mi van, ha nem keresek elég pénzt?”

Amikor a férfiasságot az anyagi helyzettel köti össze a világ, nincs egyszerű dolguk a pasiknak! Nagyon sok esetben az, hogy mennyit keres valaki, meghatározza az esélyeit a randizás világában – és itt most nem akarunk általánosítani, mert tudjuk, hogy ez nem mindenkinél döntő fontosságú.

Csakhogy nagy igazság, hogy ez egy meglévő kapcsolatban is problémás lehet: amikor a nő hirtelen többet keres, mint a partnere, az a férfiak önbizalmára is rosszabb hatással lehet. Ezért aztán gyakran izgulnak amiatt, hogy minél többet keressenek, és mindent biztosítani tudjanak a családjuknak – anélkül, hogy az egójuk sérülne.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

 • Avatar
  janika
  2021.04.07., 15:22

  azonosizgurnakhogy neme vólte ávós a natypapa? neme vólt e mungásör a natymamma? jóle főze a felesék ezenis izgurnak sokann
  neme öregecskedike meg a felesék mielőbb????

  Válasz

Írj egy hozzászólást