Akár 14 évvel is többet élhetünk, ha az alábbi szokásokat betartjuk

Akár 14 évvel is többet élhetünk, ha az alábbi szokásokat betartjuk

Címlap / Életmód / Egészség / Akár 14 évvel is többet élhetünk, ha az alábbi szokásokat betartjuk

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

2 hozzászólás

 • dr Tordai Miklós
  2020.10.31., 18:36

  Sziasztok… Szép estét mindenkinek. A kifejezetten buta, rossz szokásaim között a két szokasom, a napi 3 doboz erős cigi, és a napi 10- 12 üveg sör. Az italozást 4 évig a cigit 21 évig , fogyasztottam, majd egy nagyon súlyos szív problémával korházba kerültem, és miután az életemet mentő Papp professzornak sikerűlt meggyőzni, hogy azonnal és végleg dobjam el azt átkozot cigit. Megtettem, 121kg ról sok,és kitartó mukával 3 év alatt sikerűlt 41kg-tól megszabadulnom. Ma 74 évesen kirobbanó jó egészségnek örvendek. Ezek után döntsd el meddig ,és hogyan akarsz élni….. A döntés nálad , és bízz magadban, mert akkor magadért jól döntesz.

  Válasz
  • Zoltán
   2020.11.16., 18:21

   Én kb. 5 évig alkoholista voltam,amit egyszerűen befejeztem,azóta néha iszom de keveset. 14 éves koromtól 64-ig dohányoztam (50 évig) és azt is abbahagytam, most 70 leszek áprilisban és mindenki szerint letagadhatok 10 évet.
   Gyógyszert nem szedek,csak vitaminokat,ha az élelmiszerrel nem kapok eleget,és nem tudok egyetlen betegséget sem felmutatni. Most attól félek,hogy egészségesen megérem a 90-et mint anyukám,aki az utolsó 10 évben csak létezett,én láttam el és rájöttem,hogy az már nem élet,amikor csak vagy.
   Tehát amíg tudod élvezni az életet addig rendben,de aztán jobb lenne gyorsan távozni.

   Válasz

Írj egy hozzászólást