5 praktika, amitől percek alatt jobb nőnek érzed magad

5 praktika, amitől percek alatt jobb nőnek érzed magad

Címlap / Életmód / 5 praktika, amitől percek alatt jobb nőnek érzed magad

Vannak napok, amikor viselheted a világ legszebb ruháját, te mégsem vagy megelégedve azzal, amit a tükörben látsz. Ne gondold azt, hogy ezzel csak te vagy így, mindenkinek vannak ilyen napjai. Észreveszed az eddig nem látott hibáidat és legszívesebben elbújnál a világ elől. Most megmutatjuk neked, hogy hogyan tudsz ezen a leggyorsabban változtatni.

1/5 Így indítsd a napot!

A legtöbb ember úgy működik, hogy a reggeli hangulata határozza meg az egész napját. Ha jó, akkor úgy érzi, hogy szeretve van és a világ egy csodálatos hely, de, ha rossz, akkor mindenki meneküljön, mert esélyes, hogy mindenhova bombaként fog berobbanni.

Biztos te is érezted már ezt, mennyivel másabb, mikor jókedvűen kelsz ki az ágyból, belenézel a tükörbe és látod azt a jó csajt, aki vagy.

Aki nem kritizálja önmagát, ha esetleg felszaladt rá pár plusz kiló, és nem a ráncait vizslatja a tükörben.

Mi most ehhez a pozitív énedhez szólunk, akit minden reggel elő kell csalnod magadból. Egész egyszerűen eldöntheted, hogy hogyan indítod a napodat. Lehetsz morci, hogy megint dolgozni kell, hogy nem tetszik a tükörképed, vagy egyszerűen csak kihozod a napodból a legtöbbet. És ez a reggeleddel indul.

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást