A természet jól kitalálta ezt a dolgot: igaz, hogy ősszel sokkal több vitaminra van szükségünk, viszont cserébe ilyenkor rengeteg a gyönyörű, színes zöldség és gyümölcs is, amikből tarka, szemet gyönyörködtető, és mennyeien finom salátákat készíthetsz. Mutatunk néhány receptet, amikkel mi nem tudunk betelni az idén.
1/5 Áfonyás-almás pekán saláta
Két közepes méretű, savanykás zöld almát moss meg, vágd ki a szárát és a magházát, majd szeld őket vékony cikkekre és tedd egy nagy tálba.
Morzsolj mellé nagyjából 10 dkg gorgonzola sajtot, szórj mellé egy marék aszalt vörös áfonyát és egy marék pekándiót.
Egy kisebb tálba csavard bele egy citrom levét, keverd el egy teáskanál mákkal és egy evőkanál olívaolajjal, majd az egészet öntsd az almás salátára, és alaposan keverd össze.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!